Има такъв народ сложи прът в колелата на БСП, която

...
Има такъв народ сложи прът в колелата на БСП, която
Коментари Харесай

ИТН сложи прът в колелата на БСП в опитите й да направи правителство

" ИТН " постави кол в колелата на Българска социалистическа партия, която се пробва да образува ново държавно управление.

Вчера Българска социалистическа партия вместо сами да вземат решение дали да сформират държавно управление, социалистите трансферираха тази отговорност на Народното събрание. Българска социалистическа партия трябваше да внесе за гласоподаване в Народното събрание плановете на управническа и законодателна стратегия, като се надяваше, че ще получат поддръжката на болшинството от депутатите. Проектът беше очакван да влезе в пленарната зала на Народното събрание в четвъртък.

Тази заран обаче, когато се гласуваше програмата на Народното събрание за седмицата, въпросният план отпадна. Това стана по предложение на ГЕРБ-СДС. То получи поддръжката освен на другите опозиционни обединения - Движение за права и свободи и " Възраждане ", само че и на Има Такъв Народ. Всъщност точно гласовете на депутатите на Трифонов направиха допустимо проекторешението да бъде свалено от програмата.

От Има Такъв Народ не дадоха никакъв мотив за какво спъват опита на някогашните си съдружници да създадат държавно управление. Трифонов и хората му са виновни и за рухването на кабинета " Петков ", откакто поддържаха вота на съмнение, импортиран против него от ГЕРБ-СДС.

Няма никаква реакция все още от страна на Българска социалистическа партия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР