“Има такъв народ - Пловдив регистрира листите си за изборите

...
“Има такъв народ - Пловдив регистрира листите си за изборите
Коментари Харесай

ИТН Пловдив регистрира листите си за изборите на 2 април, не вярват на социолозите

“Има подобен народ ” - Пловдив записва листите си за изборите на 2 април. От партията не се доверяват на локалните социологически изследвания, защото са поръчалиизследване, изтъквам, " на една от най-престижните интернационалните организации, съгласно което Има Такъв Народ не просто минава 4-процентната граница, а безапелационно се подрежда измежду факторите в Народното събрание ".

Водач на листата за 16-ти МИР (Пловдив-град), както и при предишните парламентарни избори е някогашният районен министър Гроздан Караджов. След него е Танер Тюркоглу, народен представител в 45-то, 46-то и 47-мо Народно събрание. На трето място е Димитър Арнаудов, координатор на Има Такъв Народ за град Пловдив. Той е икономист, занимава се с частен бизнес, някогашен кмет на Харманли и към момента държи върха за най-млад градоначалник - заема този пост едвам на 27 години. На четвърто място е Йордан Ангелов, правист, с опит в търговията, услугите и маркетинга. Инж. Ради Иванов е пети. Той е секретар на Има Такъв Народ в Пловдив. Компютърен експерт, някогашен шеф на Българския състезателен тотализатор в града под тепетата. Шести е Тервел Борисов, маркетолог, който се занимава с частен бизнес. След него са икономистите Маргарита Ляскова и Димитър Станков.

Водач на кандидат-депутатската листа в 17-ти МИР (Пловдив-област) е Станислав Балабанов, публицист. Той е роден в Пловдив и е приключил Българска лингвистика в ПУ “Паисий Хилендарски ”. След него е дипломатът Димитър Гърдев. Трети е Лъчезар Бакърджиев, народен представител от 45-то и 46-то Народно събрание, заместител регионален шеф на Пловдив в интервала януари-юни 2022 година След него е регионалният координатор на Има Такъв Народ за Пловдив-област Васил Петлешков, предприемач, шеф на транспортна компания. Пети е инженерът от Асеновград Радослав Ангелов. След него е Камелия Христова, управител от Сопот. Седма е Лалка Манолова, експерт по ръководство на човешки запаси от Карлово. Следват данъчният експерт Минчо Тодоров от Хисаря и инженерът Емил Иванов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР