Има такъв народ няма никакво притеснение за предстоящите избори, защото

...
Има такъв народ няма никакво притеснение за предстоящите избори, защото
Коментари Харесай

Димитър Гърдев: ИТН ще се стреми да се присъедини към консервативното европейско семейство

" ИТН " няма никакво терзание за идните избори, тъй като има  одобрени парламентаристи за присъединяване в двете листи - за предварителните парламентарни и идните европейски избори. Това сподели в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " Димитър Гърдев, интернационален координатор на Има Такъв Народ и посланик. Той посочи, че партията " ИТН “ е подготвена за всички разновидности. " Имаме стройна построена конструкция и по места, имаме и почтени претенденти, тъй че за нас няма безусловно никакво терзание да се явим на нови избори и на европейски такива ".

Гърдев изясни, че ИТН ще се стреми към мощна и ефикасна Европа, в която обаче би трябвало да бъдат предпазени ползите на голямото количество хора.

" Нашите съществени рецензии са свързани преди всичко със Зелената договорка, която се оказа безусловно неефикасен механизъм и която слага и България в доста неизгодно състояние. Имаме доста съществени позиции във връзка с разширението на Европейския съюз и обвързвано с предварителните политическа условия, които са сложени по гледище на нашата партия, утвърждавали сме го още през цялото време на нашата парламентарна активност към Република Северна Македония и към отбрана на българите там. Много ясна цел за нас е мигрантската политика и новия Пакт за убежища и за миграция, където в действителност виждаме какъв брой сензитивно е наше общество. И несъмнено тази идеология, която е обвързвана с пропагандиране на едни демократични полезности, които не се споделят от българския народ, в по-скоро нападателната част и нахлуване в просветителната система на непознати на българския обичай и българското семейство псевдоценности ", разяснява Гърдев.

Той акцентира, че Има Такъв Народ вижда най-близки позиции в един бъдеш Европейски парламент с консервативното европейско семейство: " Ще се стремим да имаме задоволително доста представители. Смятаме, че партията ще се показа доста добре на европейските избори, с цел да може насоките да бъда отстояване и в полза на Европейски съюз, и в полза на България ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР