Има такъв народ няма да подкрепят трети мандат за съставяне

...
Има такъв народ няма да подкрепят трети мандат за съставяне
Коментари Харесай

От ИТН категорични - няма да подкрепят трети мандат

" ИТН " няма да поддържат трети мандат за сформиране на държавно управление. Това стана ясно след извършените съвещания при президента Румен Радев. 

" Ние сме единствените, които през цялото време не се отмятаме от това, което сме говорили, за разлика от нашите сътрудници от другите политически партии. Никой не може да ни упрекна, че си сменяме мнението през ден. Трети мандат " ИТН " няма да поддържа, тъй като няма политическа логичност в това да не поддържат останалите държавно управление, препоръчано от най-голямата парламентарна партия, а в това време да чакат от нас ние да подкрепим последващо държавно управление на малцинството, което странно защо също ще ръководи с плаващи болшинства, в което ние бяхме упреквани. Това съобщи зам.-председател на ПГ на Има Такъв Народ Виктория Василева след консултациите на представителите на парламентарната група при президента през днешния ден. 

Тошко Йорданов, Филип Станев и Виктория Василева от Има Такъв Народ обявиха, че при президента са разискали редица проблеми - от това по какъв начин се стигна до неоползотворяването на първия мандат, през другите благоприятни условия пред президента и Народното събрание оттук насетне и настоящата конюнктура в страната. 

Виктория Василева разяснява и апела на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов да поддържат служебното държавно управление във връзка със засиления миграционен напън.

" Независимо от всички политически напрежения и игри, има неща, които са над всеки един от нас. Това са извънредно тежки национални проблеми, какъвто е казусът с мигрантската рецесия, която доста скоро може да почука на нашата врата. Нормално е да постъпим по този начин, както се чака от едни виновни български жители, и да подкрепим тези старания на държавното управление, които са ориентирани към справяне с съответно тези проблеми ", уточни Василева.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР