Има такъв народ, най-малката парламентарна група в сегашното Народно събрание,

...
Има такъв народ, най-малката парламентарна група в сегашното Народно събрание,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов при Радев: ИТН не иска нов бюджет, ако няма редовен кабинет

" ИТН ", най-малката парламентарна група в настоящето Народно заседание, разгласи, че не желае нов бюджет, в случай че няма постоянно държавно управление. 

" Не е добре да се приема бюджет, в случай че няма постоянно държавно управление. Партиите почват безотговорно да надуват разноските, никой не си задава въпроса от кое място ще дойдат парите, това е нездравословно държание, а аз нямам подозрение, че ще се постъпи по този начин. По-малка вреда е да се работи със настоящия бюджет ", сподели Тошко Йорданов по време на консултациите при президента Румен Радев като не изясни по какъв начин тъкмо ще се случи това.

Преди това Радев насочи хвалебствия към партията за завръщането ѝ в Народното събрание, нещо, което било доста мъчно, откакто веднъж била изпаднала оттова.

Демонстрира знания по математика, с цел да зададе съществения въпрос по какъв начин от Има Такъв Народ възприемали новата настройка сред ГЕРБ и ПП-ДБ.

" Ние не сме общоприета политическа партия. За завръщането ни, уверен съм, че ще се разминем по стълбата с някои партии, които слизат надолу. А и за предходните избори имаме подозрения дали бяха изцяло почтени ", употребява възможността Йорданов.

После добави, че по отношение на новата настройка - " ние сме съпротива ".

" Доста сериозен надзор ще упражним по всички равнища на тяхното ръководство. Това, което няма по какъв начин да го спрем, ще го създадем задоволително обществено. Където има политическо съглашателство от нашите директни наблюдения става дума за пари ", добави той.

Все отново регистрира, че " в тази конюнктура е политически отговорно да има кабинет. Поне да се опита да се оправи с проблемите в страната ".

Според Йорданов " някои от нещата, заложени в проекта (за развиване и устойчивост-бел.ред), би трябвало да се предоговорят ". И даде образец с желанията да се развива геотермална сила.

" Не се съобразиха тогава с нашето мнение като сътрудници ", напомни си той обстановката в предходното постоянно съдружно държавно управление като имаше поради водачите на Политическа партия. След което разгласи, че ИТН няма да поддържа сходни оферти, " за разлика от ГЕРБ, които нямат проблем с това ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР