Има такъв народ (ИТН) обявиха, че ще са конструктивна опозиция

...
Има такъв народ (ИТН) обявиха, че ще са конструктивна опозиция
Коментари Харесай

Какъв план преследва Има такъв народ? Време е да кажат истината.

" ИТН " (ИТН) оповестиха, че ще са " градивна съпротива " в Народното събрание. Но това просто не е правилно. На първо място те никога не са " съпротива ", тъй като взеха лъвския къс от председателствата на непрекъснатите комисии - това си е привилегия на ръководещото болшинство. На второ място може доста да се спори до каква степен са " градивни ". Но в актуалната обстановка сходен спор е единствено загуба на време.

Докато Има Такъв Народ несъмнено не са съпротива, " смяната " трайно мина в ролята на съпротива в Народно събрание. И до момента в който партиите в него взаимно се упрекват, че са се предали една друга, най-предадена се оказа в действителност тъкмо концепцията за смяна на България след ръководството на Борисов.

Сценарият, който се разпростира пред очите на българите

Ако преди 11 юли някой беше повдигнал въпроса по какъв начин би изглеждало едно изменничество на смяната, непредубедените наблюдаващи сигурно щяха да прегледат следния сюжет:

Вместо да конструира в Народното събрание крепко " болшинство на смяната " с Демократична България, ИБНИ и Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ се пробва да ръководи с " плаващи болшинства ", които дават опция на ГЕРБ и Движение за права и свободи да въздействат мощно върху властта (в държавното управление и в парламента).
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР