има страхотен потенциал. Мисля, че той ще заеме своето място

...
има страхотен потенциал. Мисля, че той ще заеме своето място
Коментари Харесай

Георги Гвоздейков от ПП: Мисля, че Кирил Петков ще заеме своето място в следващия кабинет

има страховит капацитет. Мисля, че той ще заеме своето място в идващия кабинет. Това сподели в предаването " Офанзива " нпо Нова Нюз Георги Гвоздейков от " ". Той обаче съобщи, че това не е обсъждано.

На въпрос коя ръчна спирачка ще се наложи Политическа партия да дръпне, с цел да вземе завоя с болшинството в Народното събрание, с цел да има нов кабинет с техен мандат, Гвоздейков, който е някогашен рали играч, разяснява: " Все още текат договаряния. Напът сме да осигурим болшинството. Не е толкоз значимо за нас като Политическа партия, а за страната да има устойчиво болшинство, с цел да продължи работа новото държавно управление ".

Всеки, който работи, позволява неточности, призна той. Но пък Политическа партия ще извлече поучения още в идващия стадий идната седмица, уточни Гвоздейков.

Според него в случай че мандатът на Асен Василев се провали и мандатът бъде даден на Демократична България, позволи, че не е изключено да ги поддържат. По думите му: " Ако намерим нужната поддръжка, продължаваме. Ако не, отиваме на избори ".

В коментар на позицията на съдружния им сътрудник Българска социалистическа партия за изгонването на съветски дипломати той изрази неразбиране по какъв начин една политическа мощ може да държи толкоз на една страна и да слага ултиматуми, в това число и на Политическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР