Има само един начин, по който британците могат да ознаменуват

...
Има само един начин, по който британците могат да ознаменуват
Коментари Харесай

Пивоварна предлага специална бира за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Има единствено един метод, по който британците могат да ознаменуват в характерен за тях жанр сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май - вдигайки наздравица с неповторима бира, основана особено за огромния ден, написа в. " Дейли остарял ".

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Идеята за " достойното за крале " пиво е на компания " Уиндзор и Итън ". От лимитирана серия питие ще бъдат създадени над 6200 литра. Бирата, кръстена " Уиндзорският възел на Хари и Меган ", съдържа редица препратки към любовната история на двойката. Дизайнът на розовия етикет включва преплетени златни сърчица, както и преливащите един в различен английски и американски байрак.

Съставките също имат своята символика. За изработката на пивото е употребен хмел от Западното крайбрежие на Съединени американски щати - родината на Меган Маркъл. Бирата съдържа и английски хмел Инвикта - отпратка към параолимпийските игри Инвиктус в Торонто, Канада, на които предходната година влюбените за първи път се появиха публично като двойка. Принц Хари се срещна с бъдещата си брачна половинка през май 2016 година по време на визитата си в Торонто, с цел да промотира игрите.

За спомагателен " искра " пивото съдържа ечемик от фермата на кралица Елизабет Втора в Уиндзор и дрожди за шампанско. Специалната бира ще бъде пусната в продажба в края на месеца. Уил Калвърт от пивоварната компания разкрива, че специфичният артикул, основан в чест на сватбата им, ще бъде изпратен и на принц Хари и Меган Маркъл.
 Меган Маркъл е по-популярна измежду британците от херцогинята на Кембридж Катрин Меган Маркъл е по-популярна измежду британците от херцогинята на Кембридж Катрин
Ново изследване, отдадено на настройките към кралското семейство, демонстрира, че Меган Маркъл - бъдещата брачна половинка на принц Хари, се радва на по-голяма попул...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР