Има събрани доказателства за служители на МВР, замесени в трафика

...
Има събрани доказателства за служители на МВР, замесени в трафика
Коментари Харесай

Демерджиев: Има събрани доказателства за служители на МВР, замесени в трафик на мигранти

Има събрани доказателства за чиновници на Министерство на вътрешните работи, забъркани в трафика на мигранти. Това съобщи служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев след инспекция по горските пътища в региона на Малко Търново. Предстоят рокади, свързани с пренасяне на чиновници, с цел да се обезпечи по-добра отбрана на границата.

Горските пътища в региона на Странджа, които са мъчно проходими, ще бъдат ремонтирани в най-бърз порядък, сподели още Демерджиев. За да се форсира този развой и да се обезпечи юлидически, е оповестено отчасти бедствено състояние на територията на няколко гранични общини.

Обявиха отчасти бедствено състояние в Свиленград и Тополовград поради мигрантския напън,съобщава Българска национална телевизия.

Съвместни патрули на Министерство на вътрешните работи и горското стопанство стартират обходи в Странджа. Целта е да се увеличи контролът по защитата на границата и недопускане на незаконни мигранти към вътрешността на страната, както и да се противодейства на браконвиерството и противозаконната сеч.

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР