Има събития и спомени, които се настаняват трайно в съзнанието

...
Има събития и спомени, които се настаняват трайно в съзнанието
Коментари Харесай

Кошмарът, който не спира да преследва Ким

Има събития и мемоари, които се настаняват трайно в съзнанието и нито милионите долари, нито първокласните почивки и придобивки са в положение да ги заличат изцяло. Или най-малко не толкоз бързо, колкото бихме желали.
 Ким Кардашиян, визитата във Ватикана и съблюдава ли дрескода риалити звездата
Спази ли дрескода Ким Кардашиян във Ватикана

Звездата облече изрязана секси рокля

Подобен е казусът с Ким Кардашиян и кошмара, който претърпява в Париж, когато въоръжени нахлуват в хотела й през 2016 година и я обират. Споменът от този ден продължава да изниква от време на време и неканено в съзнанието й, като последно се случва по време на пандемията.

Наскоро Ким описа в детайли какво е било чувството в бонус клип от последния сезон на риалити поредицата Keeping Up with Kardashians.

Пред сестра си Клоуи тя изяснява за какво решението й да се скрие от прожекторите по време на локдауна е било " доста рационално ". Една от главните аргументи за постъпката й е въпросният въоръжен грабеж в Париж, след който също се покрива за известно време.

Ким споделя, че след случая във френската столица се е чувствала по този начин като че ли страда от агорафобия (вид обезпокоително състояние). " Мразех да излизам, не желаех никой да знае къде съм и не желаех да ме виждат. Изпитвах мощна тревога ", споделя звездата по време на специфичния епизод.

И продължава с откровенията, като разкрива, че " тъкмо е почнала да пътува ", когато пандемията е пристигнала и, за жалост, е трябвало отново да се изолира.

И тогава още веднъж я застигат някои ужасяващи мемоари от травматичното събитие, които я карат да се почувства като човек с душевен проблеми, или " луда ", както тя самата споделя.
 Ким Кардашиян и новината, че супермоделът Кейт Мос е новото лице на нейния бранд Skims
Какво свързва Ким Кардашиян и Кейт Мос

Онова, което дамите желаят

Именно поради тези неприятни чувства тя за следващ път губи предпочитание да напуща дома си, както и да поддържа връзка с хора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР