Има разочарование сред управлението и народа на Украйна от новините

...
Има разочарование сред управлението и народа на Украйна от новините
Коментари Харесай

Посланикът ни в САЩ: Имахме съгласие да получим $200 млн. срещу старото ни оръжие, но никой у нас не направи следваща стъпка

" Има отчаяние измежду ръководството и народа на Украйна от новините във Вилнюс. Там обаче се реши да се дават доста нови оръжия и ракети с по-далечен обхват. Следващият член на НАТО ще е Украйна, само че когато приключат военните дейности. Крим е в международнопризнатите граници на Украйна ". Това съобщи пред Нова нюз посланикът ни в Съединени американски щати Георги Панайотов.

" Войната стартира през февруари предходната година. Страните от свободния свят, освен НАТО, оказват помощ на Украйна да отблъсне агресора и да освободи териториите си. Няма да има война сред Русия и НАТО. Руснаците знаят, че НАТО има предимство. Истината е, че Кремъл има повече нуклеарни бойни глави, само че това е единственото алегорично предимство. Но когато приказваме за нуклеарно оръжие, няма кой знае какво значение какъв брой са бойните единиците за тотално заличаване. Алиансът подхваща ограничения да отбрани териториите си, в които влиза и България, с цел да не си намерения никой да ни атакува ", сподели още Панайотов.

" Съществува така наречен група " Рамщайн ", която се сътвори предходната година и в нея вземат участие над 50 военни министри. тя преглежда даването на военна помощ. Имахме диалози с американската страна, дали е допустимо да получим 200 млн. $ от Съединени американски щати против въоръжаване на Украйна. Беше ни казано, че е допустимо, само че до там. През посолството сходно искане не е постъпвало. Америка цели да отбрани Европа. Алиансът желае да спре Русия да отива на Запад. Това се случва само с защита ", добави посланикът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР