Има притеснителни неща около мараториума - показа, че новите управляващи

...
Има притеснителни неща около мараториума - показа, че новите управляващи
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Новите управляващи са подвластни на корпоративни интереси

Има притеснителни неща към мараториума - сподели, че новите ръководещи са подвластни на взимане на решения, които са изцяло експертно неоправдани и чисто популистки. Това съобщи някогашният енергиен министър пред Румен Овчаров пред Българска национална телевизия. 

Не чуват специалистите и вършат нещо, за което си мислят, че е добре и се оказаха подвластни на корпоративни финансови ползи, атакува Овчаров новите ръководещи. 
Румен Овчаров: Младите в политиката ще станат жертва
„ Опитваме се да скрием зад нови лица, неналичието на нови хрумвания, на същински решения. Кирил Петков и Асен Василев завоюваха, тъй като за...
Прочети повече
Според него един водач идва в една партия на власт с концепцията да увеличи доверието в партията, обществото и да завоюва изборите. Когато това не се получава, един водач е изчерпал опциите си и би трябвало да бъде направена смяна. Няма безконечни водачи в демократичните страни, безапелационен бе Овчаров. 

Той акцентира, че не е какъв брой социалистическа Българска социалистическа партия, а кой какъв брой схваща под думата социалистическо. Дали е българска - то кое е българското сега, в случай, че не сме тази България отпреди 40 години или отпреди 140 години. Каква България сме в този момент? запита Овчаров. 

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР