Има престрелки между отделни политици, които така и не можаха

...
Има престрелки между отделни политици, които така и не можаха
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Няма война между институциите, има престрелки между отделни политици

Има престрелки сред обособени политици, които по този начин и не можаха да свикнат, че Румен Радев е президентът на страната, колкото и това да не им се желае. Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова във връзка създалото се напрежение сред институциите пред Българска национална телевизия.

„ Част от тези политици към момента не могат да изживеят комплекса, че са изгубили персонално и персонално тези избори, тъй като са отговаряли за тях в една предизборна акция “, уточни тя.

„ Крайно време е да свикнат с тази мисъл, тъй като не е добре това, което става. Налива се от ден на ден масло в тоталното съмнение, което българските жители и общество имат към политическата система в страната “, съобщи вицепрезидентът.

„ Не съм уверена, че има война на институциите в оня смисъл, в който има същинска война на институциите. Вижте какво става в Испания, само че България въобще не е в тази обстановка “, изясни Илияна Йотова.

„ Изпълняваме обещанията, които дадохме на хората. Едно от обещанията ни с Румен Радев, когато разговаряхме с хората, е постоянно да бъдем измежду тях. Мога да кажа, че това е едно от най-стриктно изпълняваните обещания. Всеки месец имам най-малко 10 срещи в страната по най-различен мотив “, съобщи Илияна Йотова.

„ Българските жители не са удовлетворени от институциите и политиците, тъй като те не вземат решение проблемите им. Не може в една страна, която 10 години е в Европейски Съюз, минималната и междинната работна заплата да са равни на заплатите в страни, които занапред поемат по европейския път “, сподели още тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР