Има повод за за празнуване - на 26 май 1952

...
Има повод за за празнуване - на 26 май 1952
Коментари Харесай

70 години клубове Porsche - видео

Има мотив за за празнуване - на 26 май 1952 година е учреден първият клуб Porsche. Днес има повече от 700 клуба на Porsche по целия свят с над 240 000 членове в 86 страни. През годината са планувани голям брой действия и тържества за отбелязване на 70-годишнината.

„ Porsche не би било Porsche без международната общественост от другари и почитатели на нашата марка. Те се събират по целия свят, с цел да споделят пристрастеността си към марката “ - споделя Детлев декор Платен, член на борда за продажби и маркетинг в Porsche AG - „ Клубовете на Porsche предават мита за нашата марка. В същото време техните членове са обществено, спортно и обществено ангажирани и по този метод съставляват полезностите, които ние отстояваме. Това прави клубовете привлекателни за млади и остарели. Ние доста се радваме, че можем да отпразнуваме тази специфична годишнина с тях. "

Автомобилите на членовете на клуба варират от типичен коли до настоящата моделна гама на Porsche. Чисто електрическият Taycan също може да се види все по-често на клубни срещи. Класическите клубове по целия свят са изключително отдадени на опазването и грижата за историческите коли на Porsche.



За да означи годишнината през 2022 година, Porsche възнамерява световна акция с разнообразни информационни ограничения и събития под мотото „ Enduring Passion “. В допълнение към материали в класическите медии с еднообразно брандиране, тя включва централен център за наличие, в който членовете на Porsche Club могат да разгласяват своите персонални истории. Компанията също по този начин поддържа събития на Porsche Club, като 356-та среща през май в Холандия, Porsche Parade USA и Le Mans Classic.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР