Има повече от осем седмици за размишляване върху тежкото положение

...
Има повече от осем седмици за размишляване върху тежкото положение
Коментари Харесай

Продължителното отсъствие на Филип Китил напомня на сагата със сътресението на Михаел Зауер 

Има повече от осем седмици за размишляване върху тежкото състояние на Филип Китил, чиято кариера наподобява е застрашена след 24-годишното задържане което се счита за четвъртото му разтърсване.

Основното безпокойствие, откогато Chytil напусна MSG ice по-късно, което в началото изглеждаше като незлокачествен конфликт с някогашния му съотборник Jesper Fast на 2 ноември, беше за бъдещото качество на живота му, а не за това коя линия ще играе при завръщане.

Майкъл Зауер, считан за генетично благоразположен към разтърсвания, беше заставен да се пенсионира на 24 години след 98 мача на синята линия на Рейнджърс. Това наподобява по този начин от известно време.

Зауер получи оня запаметяващ се, мълниеносен удар по дясната полустена от Дион Фанеф от Торонто, при който шлемът му излетя и тилът му се блъсна в дъските в Гардън на 5 декември 2011 година, незабавно напусна леда, се пързаля самичък няколко пъти няколко седмици по-късно и по-късно, пуф, изчезна и в никакъв случай повече не беше забелязан като Blueshi...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР