Има повече неясноти, отколкото отговори. Не мога по никакъв начин

...
Има повече неясноти, отколкото отговори. Не мога по никакъв начин
Коментари Харесай

Слави Ангелов: Никога няма да разкрият атентаторите на Гешев

Има повече неясноти, в сравнение с отговори. Не мога по никакъв метод да си обясня, че този гърмеж е ориентиран. Взривът нормално се насочва посредством естествени загради, които стоят зад него, с цел да може детонацията, ударната вълна да се насочи в съответната посока. Осколките при гърмеж летят със скорост 1000 метра в секунда. На това място няма естествена бариера откъм гърба, а има надолнище в противоположната посока. Това съобщи пред Българската национална телевизия проверяващият публицист Слави Ангелов.

„ Обикновено тези бандити употребяват тротилови пресовки, които са най-разпространени по 200 или 400 грама. Не съм оптимист, че ще се разкрие причинителят “, добави той.

Според него е проблем, че опитът за нападение над основния прокурор се е случил в гориста околност, тъй като в градска среда има доста камери и повече очевидци. По думите му неразбираемо е за какво колата от кортежа, в която е пътувал основния прокурор не се демонстрира. Ангелов е безапелационен, че това ускорява подозренията.

По думите му обществото е разграничено по тази тематика и повода за това е недоверието към правосъдната система, част от която е и прокуратурата. „ Рядко се случва службите да засекат подобен сигнал. Това е ежедневен маршрут и организацията е разумно издигната по този метод “, сподели още Слави Ангелов.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР