Има потенциална опасност от мигрантска вълна към България. Това коментира

...
Има потенциална опасност от мигрантска вълна към България. Това коментира
Коментари Харесай

Главчев: Има потенциална опасност от мигрантска вълна към България

Има евентуална заплаха от мигрантска вълна към България. Това разяснява служебният министър председател Димитър Главчев след съвещанието на КСНС, на което бяха разисквани рисковете за България в подтекста на споровете в Близкия изток.

„ Потенциална заплаха от мигрантска вълна има, само че все още потоците към България са с естествения си размер, невисок. Няма смяна в структурата на мигрантския поток, само че има риск да се усили. Взимат се всички ограничения, да са спокойни всички жители “, увери служебният министър председател Димитър Главчев.

Главчев установи, че е минало добре съвещанието на КСНС и изрази задоволеност, че е било свикано.

" Всичко мина в дух на единодушие, което е добър знак за решаването на проблемите на българските жители. Когато работят всички институции дружно, тогава резултатът е най-хубав ", добави Главчев.

Служебният министър председател още веднъж даде за образец положителната организация по евакуацията на българите от Бейрут и разяснява тази на българските жители от Иран. Той увери, че страната ни има подготвеност за такива дейности, само че никой още не е изразил предпочитание. По думите му българите в Иран са сред 45- 50 души. Не се предлага пътешестване до Иран, както и овакантяване на страната, добави той.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР