Има потенциал за справедлива търговияВъз основа на информацията, получена от

...
Има потенциал за справедлива търговияВъз основа на информацията, получена от
Коментари Харесай

САЩ и Китай на Г-20

Има капацитет за обективна търговия


Въз основа на информацията, получена от Global Times, Китай и Съединени американски щати ще обсъдят в допълнение хода на разширението на достъпа до пазарите, отбраната на интелектуалната благосъстоятелност, избягването на наложителните прехвърляния на технологии и взаимния надзор над закононарушенията в кибернетичното пространство. Двете страни са съгласни, че ще се стремят тази договорка да бъде приключена в границите на идващите 90 дни. Ако в края на този интервал страните не са в положение да реализират съглашение, 10% цени ще бъдат нараснали до 25%.

Напредъкът, реализиран по време на договарянията в Буенос Айрес, е от значително значение, защото китайско-американската комерсиална война ескалира тази година. Надяваме се съглашението, реализирано в събота, да бъде изпълнено от двете страни, а китайските и американските работни екипи ще отговорят на упованията на своите водачи, като възстановяват комерсиалните връзки сред страните. Годината беше натоварена за връзките сред Китай и Съединени американски щати, която означи световни стопански и политически промени. Двете най-големи стопански системи се чака да останат постоянни, защото общите ползи на двете международни сили поставят основите за последния прогрес.

Споразумението сред Китай и Съединени американски щати има голям капацитет за обективна търговия. Изразява се вяра, че комерсиалните екипи от двете страни ще реализиран допустимо най-вече на практика съглашения и допустимо най-бързо да ускорят съдействието сред Китай и Съединени американски щати. Неспокойният американски фондов пазар се чака да отговори позитивно на китайско-американското съглашение. Споразумението дава опция на китайците да схванат, че двете страни към момента могат да намерят обща основа макар разликите.

Съединени американски щати би трябвало да поддържат огромен размер на вноса, с цел да поддържат своята стопанска система. Стратегията на Китай за задълбочаване на промяната и отварянето й изисква тя да понижи пазарния предел и да отбрани правата върху интелектуалната благосъстоятелност. Потребностите на двете страни са взаимни и комерсиалната война не е жизнеспособна алтернатива.

(Превод, „ Фокус “, със съкращения)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР