Има пари, угажда си! Топмоделът и актриса Диляна Попова отпразнува

...
Има пари, угажда си! Топмоделът и актриса Диляна Попова отпразнува
Коментари Харесай

Баровка! Диляна чукна 41 на яхта в Гърция

Има пари, угажда си! Топмоделът и актриса Диляна Попова отпразнува рождения си ден на яхта, разкри пред „ Телеграф “ самата тя. На 24 септември тя навърши 41 година и по този мотив си направи незабравимо странствуване.



Красивицата от Гулянци качи няколко сторита в профила си в Инстаграм, от които стана ясно, че посреща празника си на кораб. Дамата призна, че плува в Гърция в компанията на най-близките.

при комшиите Диляна Попова е кацнала напряко от Виена, където преди броени дни отпразнува 8-ия рожден ден на сина си Борил. „ Честит рожден ден на моята несравнима Любов! Обожавам те, ти си същинското благополучие в живота ми! Благодаря ти, че си ме избрал! Обичам огромното ти сърце и щастливите ти очи “, написа тя към фотосите от Пратера.

На една от тях се вижда, че фамилията е било в цялостен комплект дружно с таткото – Асен Блатечки. Двамата родители целуват наследника си пред виенското колело, а той сияе от благополучие да ги прегърне по едно и също време. Преди да се отдаде на удоволствията, звездата поработи на морето – с Филип Буков се снимаха в новия български филм на режисьора Николай Мутафчиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР