Има още скрити от обществото факти около убийството на Виктория

...
Има още скрити от обществото факти около убийството на Виктория
Коментари Харесай

Валентин Радев: Има скрити факти за убийството на Виктория, аз ги знам, но не мога да ги кажа

Има още скрити от обществото обстоятелства към убийството на Виктория Маринова, съобщи някогашният вътрешен министър Валентин Радев, в този момент редови народен представител на ГЕРБ. " Всички обстоятелства не са ясни на обществото - аз знам нещо, което не мога да кажа ", съобщи загадъчно Радев.  " Прокуратурата обаче е стопанин на досъдебното произвеждане. Ако всички знаеха тези обстоятелства, щяха да кажат: " Браво на Министерство на вътрешните работи ". Въпросът е обаче да стигнем до нарушителя и той да бъде наказан. Аз споделям какво е направило Министерство на вътрешните работи “, разяснява Радев.

``
реклама

Той даде образци с положителната работа на служителите на реда, като уточни присъдите за членове на незаконните банди " Килърите " и " Наглите ", които са вкарани в пандиза още по времето на кабинета " Борисов “ 1, както и оправянето с битовата престъпност и изпратените над 1000 служители на реда в разнообразни обитаеми места.

По думите му служителите на реда работят непрекъснато, по през целия ден с контингента, с хора, които са нарушители. „ Трябва да бъдат по-обрани, когато ги атакуваме. Не би трябвало да чакаме, че Министерство на вътрешните работи ще реши всички проблеми в страната. Всички би трябвало да внимаваме какво вършим, не са единствено служителите на реда панацеята “, сподели в умозаключение Валентин Радев.

По мотив рецензиите от външни политици за убийството на Виктория Маринова, Радев разяснява, че познава всички външни министри от Европейски Съюз и знае какво е положението с престъпността в обособените страни членки. " Нека да бъдат справедливи и да не подминават обстоятелствата. Никой, да вземем за пример, не вярваше, че ще пазим границата, до момента в който не пристигнаха и не видяха персонално, че това е по този начин “, съобщи той, добавя Блиц.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР