Има няколко места в България, където преданията и легендите за

...
Има няколко места в България, където преданията и легендите за
Коментари Харесай

Научете,къде в България да се срещнете с паранормалното

Има няколко места в България, където преданията и легендите за загадъчни духове се предават от потомство на потомство. (Научете, къде в България да се срещнете с паранормалното) Тези места се славят като най-призрачните и прокълнати местности в страната ни. Не един път са били обект на проучвания, а жителите им и до през днешния ден са преследвани от публицисти и авантюристи, с цел да опишат за страшните си прекарвания. Изоставената постройка на Синагогата, град Видин. За нея се споделя, че е населявана от голям брой демони, най-много в мазето. Открихме две по-конкретни истории. Едната гласи, че в четвъртък в среднощ, от кулата (лявата на първата снимка), може да се види дух на жена, която държи бебе. Тя хвърля детето и по-късно скача сама, за да избере гибелта, вместо по-ужасна за нея орис.
 паранормалното
 паранормалното
 паранормалното

 паранормалното
 паранормалното
 паранормалното
Другата история гласи, че в мазето и по улицата към постройката в тъмната част на денонощието може да се види мъж на междинна възраст и с дълго палто, който се трансформира в черно куче, с червени очи, без крайници, което се носи на десетина сантиметра над асфалта и развива скорост до 70-80km/ч, споделя моторист, който бил подгонен от него до края на улицата. Има два описа за срещи с това куче в други краища на града, само че се допуска, че това е населяваното, от него, място. Паметник на Свободата, Крайречен парк, град Видин. Построен на мястото на някогашен затвор, в предишното на мястото на паметника се е проливала кръв и се е изпитвала доста болежка. Предполага се, че остатъчната сила се е трансформирала в полтъргайст. Не от всеки може да се усети, само че доста хора оповестяват за наситено чувство за гъст мрак, който те задушава.







В задната част на паметника се намира вход към една от най-външните алеи на парка. В тази част силата е най-силна. Една от историите, които чухме гласеше, че една нощ на пълнолуние са следили луната над реката. Тя била неизмеримо огромна и изглеждала като че ли съвсем се докосвала до водата. От Луната като че ли се стичала кръв, която шапка в реката. Двама души потвърдиха сходно прекарване, като в единият случай се чували коне в далечината. 10-та Гранична Застава ПАНАМА с.Киреево. Мястото към този момент не се употребява, а селото обезлюдява с всяка година. Има обаче разкази, че в случай че се разходиш по черният път към оградата на рушащото се отделение, може да срещнеш нещо. То се явява под формата на боец в униформа, на пръв взор към 25 годишен юноша. Ако се загледаш обаче ще схванеш, че няма нищо човешко в него. Усещането е за дявол или просто нещо, истински зло. На към 200м от мястото се намира селското гробище. Можем единствено да допускаме, че и то оказва своето въздействие.








Приложените фотоси са взети от интернет пространството, заради неспособност да отидем на място и да заснемем свои. Дупката в Сигурно множеството от вас знаят, а може би си и спомнят, случая Царичина. През 1990 година по към момента противоречиви аргументи, в село Царичина, стартират секрети разкопки, проведени и ръководени от Генералния щаб на Българската войска. Според формалните данни, повода за тях били странните сигнали, които екстрасенса Елисавета Логинова получавала. Тя твърдяла, че извънземни сили й диктували послания, в които се казвало, че в селото е закопано първото човешко създание живяло в миналото на Земята. Не след дълго, разкопките били прекъснати, а дупката в Царичина капсулирана вечно. Какво в действителност са разкрили или не в нея, може би в никакъв случай няма да разберем, тъй като и до през днешния ден достъпът до мястото е лимитирано. Съществуват доста книги и научни отчети за дупката в Царичина, само че каквото и да се е изписало и изговорило за нея, жителите и до през днешния ден настояват, че това място излъчва някаква необяснима сила. Дали е по този начин? Не сме сигурни. Но сме сигурни, че пътят, свързващ Царичина със село Искрец е в действителност заплашителен. Ако си падате по случките обезателно се отбийте. Прокълнатата къща в село Мусачево На към двадесетина километра от София, в село Мусачево, съществува една къща, със зеещи празни прозорци, която стои необитаема от десетилетия. Местните настояват, че колкото и каквито брокери да са се опитвали да я продадат, по този начин и не са намерили искащ да я вземе. Причината напълно не била висока цена. Напротив. Хората я назовават още къщата за 1 лев, тъй като през последните години висяла публикация с безумно ниска цена, но… резултат още веднъж нямало. Какво кара всички да бягат от тази къща? Паранормалното.



Според едни под къщата има турско гробище, а съгласно други там са заровени прокълнати жълтици, които носят гибел на заселилите се. Местните описват, че преди доста години, фамилията, което е построило къщата, мистериозно измира. Същото се случва и със идващите собственици… нещастието се разиграва и трети път. От тогава никой не смее да припари до парцела.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР