Има няколко косвени признака, по които можете да разберете, че

...
Има няколко косвени признака, по които можете да разберете, че
Коментари Харесай

САМО ЗА ДАМИ: Как да разберете имал ли е той много жени преди теб

Има няколко косвени признака, по които можете да разберете, че мъжът има богат опит „ по женската част “, настояват психолозите. Нека разгледаме по-отблизо някой от най-фрапиращите.

Мъжът не обича да приказва за предходните си връзки

Обикновено, в случай че е имал прекалено много дами в живота си, мъжът ще мълчи за претърпяното си. Той към този момент си е потвърдил всичко. И няма да парадира с богатия си опит като ухажор пред други хора. По-скоро е евентуално противоположното. Защото се опасява, че в случай че ви каже всичко, ще го приемете за „ бройкаджия “.

Интимните връзки не са преди всичко за него

Стойността на дамата и връзката с нея няма да се дефинират от интимните връзки. Тези. мъжът „ не е доста гладен “. Да, той ще покаже пристрастеността си, само че това ще бъде умишлен, следен миг, с който да показва въздействието си върху вас.
свързани новини4368на 20.12.2021
Запознанството с него е доста елементарно

Той се среща прекомерно елементарно (това е главният признак). Много по-лесно и по-бързо съумява да доближи до нужното равнище на връзки, в сравнение с други мъже. Срещате го инцидентно, на място, което не подготвя към любовни запознанства, само че въпреки всичко се случва тъкмо това… Най-вероятно мъжът има „ специфични умения “, които е съумял да развие до оптимално равнище. Всички мъже, които имали доста любовници, доста елементарно влизат в нови запознанства. Те могат да се срещнат с 2-3 разнообразни дами дневно. И да ги „ смъкват “ повърхностно. Просто в хода на нормалния си живот и работа. Колкото повече познати, толкоз повече благоприятни условия.

С подобен мъж имате супер лесна връзка

Получавате еуфория от обстоятелството, че въобще не е нужно да се напрягате, с цел да си поддържате връзка съвършено. Или най-малко се напрягате доста по-малко, в сравнение с при от общуването с други мъже. А това е нещо глътка пресен въздух за вас. Коя жена няма да хареса подобен мъж?!

Той е прелъстителен и тайнствен

Най-вероятно първо ще си помислите, че той е малоумен и лекомислен, тъй като интелектуалните диалози ще бъдат бързо обърнати в смешка или пък прекратени от непредвиден въпрос. А по-късно диалогът ще тръгне в напълно друга посока. Но една хубава кола, облекло и решително държание незабавно ще приспят всевъзможни съмнения. Вие ще се изкушите да разрешите този мъж – мистерия.

Вечно е ухилен

Такъв мъж най-вероятно се усмихва доста. Тази функционалност е по желание, може да попаднете и на сериозен. Но нормално е ухилен и ще ви се стори, че това е специфична усмивка, предопределена единствено за вас.

Странности и несъответствия в държанието

Ще забележите доста странности и несъответствия в неговото държание, външен тип и диалози. Но като цяло с него ви бъде доста забавно.

Не разпознавате по кое време се майтапи и по кое време е сериозен

Много постоянно няма да разберете дали се майтапи или сериозен. Но заради лекотата на връзката, това ще е ужасно увлекателно.

Има няколко телефона

Такъв мъж има доста телефони. Повече от 2. Обикновено няколко стоят непрекъснато в колата му. И съвсем в никакъв случай не се прибира у дома. Но в началото няма да придадете огромно значение на това.

Разговорлив е и любопитен за живота ви

Такъв мъж приказва доста и пита най-вече за вас, ще се засмее на въпроси за сами него и ще се опита да отклони тематиката.

Ту ще изчезва, ту ще се появява

За подобен мъже е обикновено да изчезне и след това ненадейно да се появи. След това отново изчезва. Но постоянно ще ви „ тества “ за противоположна връзка. Виждайки позитивното ви отношение, ще прояви внимание (най-вероятно ще предложи среща), а очарованието му ще е по този начин мощно, че недоволството ви незабавно ще се изчезне, написа happy-woman.bg.

Лягате си с него след 1-2 срещи

Ще се озовете бързо в леглото на подобен мъж, единствено след 1-2 срещи. Той няма да ви търси дълго време, тъй като.има избор. И в случай че не през днешния ден, то на следващия ден ще се запознае с още 3 нови девойки.

Той няма профил в обществените мрежи

Най-вероятно подобен мъж няма профил в обществените мрежи. Изключение вършат обществените персони или тези, които изкарват пари от обществените мрежи.

Връзката в чата с подобен мъж е непоследователна

Той ще отговори на 9 от 10 от вашите известия, доста по-късно, несъмнено и ще припише това на обстоятелството, че е бил ангажиран на работа. Но от време на време той ще ви драска бързи известия. В този миг ще ви се стори, че той е доста заинтригуван да поддържа връзка с вас.

Има парещ характер

Такъв мъж най-вероятно е холерик или холерик-сангвиник по характер (но не истеричен) и е нарцисист – в една или друга степен. И това ще се прояви в неговото държание, жанр, метод на говорене.

Тези признаци са присъщи най-вече за мъжете до 40-годишна възраст, а по-късно?

След това всички тези признаци доста ще отслабнат или ще изчезнат изцяло до 40-годишна възраст. Могат да се проявят, само че доста имплицитно, ситуативно. Такъв мъж към този момент е „ играл задоволително “ и е претрупан със отговорности – брачната половинка, децата и бизнеса си… Тома му лишава по-голямата част от времето. Много постоянно такива мъже стават постоянни клиенти на скъпи проститутки, настояват психолози.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР