Има някои психологически съвети, които работят на подсъзнателно ниво. Те

...
Има някои психологически съвети, които работят на подсъзнателно ниво. Те
Коментари Харесай

12 психологически трика, които всеки трябва да знае

Има някои психически препоръки, които работят на подсъзнателно равнище. Те ви оказват помощ да спечелите доверието на различен човек, да получите единодушието на някого и да се отпуснете, когато сте уплашени.

Ще ви дадем 12 потребни съвета, които работят във всяка обстановка:

1. Когато няколко души се смеят, всеки гледа индивида, който харесва най-вече

След занимателна смешка или забавна полемика, всеки инстинктивно гледа индивида, който най-вече харесва. За да разберете всичко за група другари, подгответе се с няколко в действителност занимателни смешки.

2. Дъвчете нещо, когато сте нервни

Преди значим диалог, обществена тирада или друго събитие, което ви кара да сте нервни, би трябвало да опитате да дъвчете дъвка или даже да ядете нещо. Докато дъвчем, нашият мозък си мисли, че е безвредно да се отпусне, защото никой не яде, когато е в заплаха. Той изпраща сигнал, който облекчава напрежението и ни оказва помощ да се успокоим.

3. Взирането може да ви помогне да получите всякаква информация

Ако не ви харесва отговорът, който сте получили и мислите, че някой ви лъже, просто се взирайте в него. В тази обстановка мълчанието ще бъде толкоз отвратително, че индивидът ще е подготвен да ви каже нещо, с цел да наруши тишината.

4. Представяйте си, че бъдещият ви шеф ви е непосредствен другар

За да не се притеснявате по време на изявление за работа, представяйте си, че индивидът пред вас ви е доста непосредствен другар. Това ще ви помогне да се успокоите и да отговаряте на въпросите по допустимо най-хубавия метод.

5. Ако ви се постанова постоянно да работите с хора, поставете огледало зад вас

Ако се постанова да разговаряте с доста хора на работа, поставете малко огледало зад тила си. Ще бъдете изненадани- доста хора ще бъдат по-учтиви. Това е тъй като никой не обича да се вижда навъсен.

6. Ако мислите, че някой гледа във вас, просто се прозявайте

Прозяването е доста заразно. Ако смятате, че някой ви гледа, започнете да се прозявате и се огледайте в близост. Вероятно индивидът ще стартира да се прозява, в случай че ви е гледал.

7. Ако желаете да спрете пердах, вземете нещо за ястие и застанете сред двамата, които се бият

Храненето е обвързвано с разпределяне и успокоение, тъй че вероятността човек да нападне някой, който яде е минимална, тъй че спорът ще спре доста бързо.

8. Ако желаете да се отървете от нещо, просто го дайте на някой, до момента в който говорите с него

Задайте на някого персонален въпрос или поискайте мнението му. Докато дава отговор, мозъкът му ще бъде ангажиран и ще прави всичко останало автоматизирано. В тази обстановка, множеството хора ще вземат това, което им давате, без даже да извърнат внимание.

9. Ако желаете бързо да се спрятелите с някого, просто го помолете за услуга

Услугата би трябвало да бъде доста елементарна. Човекът, който ви прави услугата, ще мисли, че ви харесва, тъй като ви оказва помощ.

10. Планирайте значими срещи за началото или края на деня

Хората помнят неща, които се случват първоначално и в края на деня най-добре. Всичко останало е леко замъглено. Ето за какво ние предлагаме да планирате значими срещи за началото или края на деня. Ако имате изявление за работа, пробвайте да бъдете първия или последния претендент.

11. Обърнете внимание на посоката на краката, до момента в който говорите с други хора

Краката на хората могат да ви оказват помощ да разберете същинските им страсти в диалог. Ако се приближите към някого и той обърне единствено тялото си към вас, без да завърти краката си, това значи, че не ви харесва. Между другото, в случай че върховете на обувките им сочат в друга посока, това значи, че желаят да си тръгнат допустимо най- бързо.

12. Повтарянето на жестовете на хората ще ви помогне да спечелите доверието им

Повтарянето на жестовете, позата или израженията на човек може да ви помогне да спечелите доверието им. Дори в случай че индивидът не забележи това, той ще вижда себе си във вас. Повечето хора обичат себе си, значимото е единствено да не прекалявате.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР