Има някаква патология в предизборната кампания на Бойко Борисов. От

...
Има някаква патология в предизборната кампания на Бойко Борисов. От
Коментари Харесай

Геополитически лакеи

Има някаква патология в предизборната акция на Бойко Борисов. От една медиите ни бомбардират със фотоси на цялостни зали пред които някогашния министър председател играе своето втръснало политическо риалити. В него ГЕРБ е партия от технократи, същински управленци и държавници, които всеки ден и час милеят за богатството на българския народ. Е, подготвени са отново да приласкаят ПП/ДБ, само че към този момент при техни условия.
Политическа идилия.
Тя е разнообразявана само от известията за интернационалните срещи на Борисов. Вчера да вземем за пример от ГЕРБ ни оповестиха, че той е разговарял с американски сенатори. Мотото на сбирката било: " Колкото по-силен е ГЕРБ, толкоз по-категорични ще са гаранциите за Съединени американски щати ". Това са думи на Борисов, не са измислени от някоя враждебна мощ.
Нека да помислим върху това - пред очите си имаме партия, която непринудено се нагърбва с ролята на геополитически прислужник. Защото какво друго може да значи " гаранции за Съединени американски щати "? Всеки американски интерес у нас ще бъде политически предпазен от ББ и компания. Ето какво значи. На този фонт българският народ, неговите ползи, неговите въжделения са някаква дребна и незначителна детайлност. Ето това основава отвратителния климат на тези избори. Защото в тях множеството партии, които вземат участие не оферират никакви решения, а единствено гаранции за външни сили. Нищо повече. В такава атмсфера сме обречени на Сглобки до повръщане, тъй като, когато те ръководят лакеи, няма кой да намерения за хората.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР