Има нещо много притеснително. Досега към всеки президент от прехода

...
Има нещо много притеснително. Досега към всеки президент от прехода
Коментари Харесай

Журналист: Сблъсъкът между Радев и Пеевски прилича на гангстерска война

Има нещо доста притеснително. Досега към всеки президент от прехода е имало рецензии, само че нито един път не е имало подозрения за корупция, както е при Румен Радев. Това е зле за страната, зле е за президентската институция. Мисля, че Делян Пеевски е подготвен да излезе против Радев и в случай че прокуратурата не даде данни, е подготвен той да ги даде. Това разбрах от вчерашното му изявление. Става въпрос за информация. 

Това разяснява пред Нова тв журналистът Валерия Велева.



Като непряк наблюдаващ мога да кажа, че освен последния ден, а въобще последните месеци сътвориха възприятие на омерзение от всички страни в тези политически разногласия и това, което става през последните години върви към онази обстановка в България през 30-те години, когато хората са толкоз отвратени от партиите, че в последна сметка с облекчение одобряват преврата от 34-та година, вследствие на което се не разрешават всички партии, коментира Искра Баева, историк.



 

Езикът, който и Радев, и Пеевски използваха през вчерашния ден в профил наподобява по този начин, като че ли се води гангстерска война, а не политическа борба, която да докара до напредък в страната. А напредък ще има, когато тематиките, които те двамата повдигат, най-сетне бъдат разкрити пред обществото, обясни Мирослав Севлиевски.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР