Има нещо, което бившата приятелка на Димитър Рачков - плеймейтката

...
Има нещо, което бившата приятелка на Димитър Рачков - плеймейтката
Коментари Харесай

Анита на Рачков се изповяда: Преживях две катастрофи, две операции на дясната ръка, една година не можах да я ползвам

Има нещо, което някогашната другарка на Димитър Рачков - плеймейтката Анита Димитрова, няма да не помни в никакъв случай. Признанието идва от самата нея в неотдавнашен подкаст, а реакциите в мрежата занапред ще взимат растеж.

" Аз претърпях злополука. И то две - една след друга, като имам и четири интервенции на дясната ръка. Това се случва навръх рождения ми ден, преди да навърша 17 години. От 11-годишна карах моторче на село, с баща, а след това и сама. Първата злополука стана с мотор - той се подхлъзна на пясъка, аз паднах и по този начин се случи.

Една година не можех да употребявам дясната си ръка, надлежно в учебно заведение, защото нямаше по какъв начин да ме изпитват с проби, тъй като нямаше по какъв начин да пиша, ме изпитваха устно. 

Цяла година за мен беше изтезание. Ходех непрекъснато по лечебни заведения, настрана се подготвях и за изпити за проектант. Ходих на уроци по британски в Пловдив, защото там имаше доста добра госпожа, която приготвяше съответно за изпити за Кеймбридж, връща лентата обратно модифицираната русокоска, която наподобява, че към този момент го е надживяла, само че и си има едно на разум.

" Бях с бинт на ръката, който залепваше за раната. И ми споделяха всеки ден да поставям по три чаши алкохол. Същото това момче, което аз тогаав опазих, настойчиво се пробваше да влезе в компанията на готините момчета. Накрая, в 11-ти клас му се получи. Та същото това момче, на което помогнах в 8-ми клас, един вторник, когато се връщах от Пловдив с автобуса, ми сътвори огромен проблем.

Още бях в автобуса, когато ми звъни моята най-хубава другарка, която в този момент е и моя шаферка с думите: " Анче, в случай че знаеш какво се случи... Ти беше основната тематика на диалог в часа на класа. " Той бил споделил, че аз всеки ден пристигам пияна на учебно заведение, миришела съм на ракия и той не можел да ме понася. Затова слагал маска на лицето, с цел да му е търпимо да е с мен в една стая. Както правили и други, а аз се чудех за какво са с маски?!

Аз от дребна навестявам психолог. Минавала съм през разнообразни психически положения, с които съм се борила и до ден-днешен се боря. Ако мога да върна времето обратно обаче, не бих трансформирала нищо. Преди си мислех, че чувствителността ми е уязвимост, в този момент мисля, че е мощ. И не, не бих трансформирала нищо ", безапелационен е Етиен Леви. А с цел да приключи по този начин, както и стартира, тя показа за една идея, която е ориентирана към дребните деца. 

" Дълги години се борих с булимия, след това с анорексия. От 7 години съм добре, само че тъкмо толкоз се борих с това. Много са ми се подигравали. Започнах да виждам на външния си тип като на нещо доста значимо. Досега съм по този начин, само че Митко ми оказа помощ. Докато бяхме дружно той умъртви огромна част от суетата ми, с цел да пребивавам по-леко. Не знам по какъв начин го направи, само че ми оказа помощ ", приключи по този въпрос русокоската, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР