Има нещо гнило в Дания. Това написа Делян Добрев от

...
Има нещо гнило в Дания. Това написа Делян Добрев от
Коментари Харесай

Делян Добрев след срещата с ПП-ДБ днес: Има нещо гнило в Дания

" Има нещо гнило в Дания ". Това написа Делян Добрев от ПГ на ГЕРБ-СДС във Фейсбук профила във връзка със срещата през днешния ден сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ по отношение на тематиката за бюджета. 

Целият пост: 

Днес участвах в срещата с ПП-ДБ на тематика бюджет и стопанска система и мога да ви кажа, че " има нещо гнило в Дания ".

Хората, които унищожиха обществените финанси на страната и ни докараха до голям свръхдефицит и десетки милиарди нови задължения на година, в този момент внезапно заговориха за Еврозона, ограничение на недостига, даже рязане на разноски, в случай че е належащо!

Седя и се чудя... Каква може да бъде повода за този катарзис? Вие по какъв начин мислите?

1. Осъзнали са се, взели са си поука от грешките, трансформирали са се (нали са промяна) - аз персонално това не го имам вяра...

2. Понеже знаят, че няма да ръководят желаят обществените финанси да са постоянни, с цел да могат, в случай че се върнат един ден още веднъж на власт, да теглят заеми с двете ръце и да харчат още веднъж милиарди без диря от нещо направено?

3. Искат да ръководят с ГЕРБ и за това са подготвени на всевъзможни взаимни отстъпки в името на сформирането на коалиция и връщането на власт?

4. Или някоя друга бедност, за която не се сещам сега.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР