Има недопустим материал в асфалта на пътя край Своге, където

...
Има недопустим материал в асфалта на пътя край Своге, където
Коментари Харесай

Има недопустим материал в асфалта на пътя край Своге, обяви регионалният министър

Има неприемлив материал в асфалта на пътя край Своге, където при тежка злополука починаха 17 души, а 21 бяха ранени. 
 След злополуката край Своге: Българска социалистическа партия желае оставката на държавно управление, корупцията към този момент убивала  17 са починалите при злополуката край Своге
Това са посочили лабораторни проби, съобщи районният министър Николай Нанков. 

По думите му макар че в документалните бумаги, излъчени към АПИ, материалът е с характерности, които дават отговор на изискуемите, действително това не е било по този начин.

Министърът разяснява и изявлението на Българска социалистическа партия, с което от партията желаеха оставката на държавното управление след нещастието край Своге. 

" Не е редно от Българска социалистическа партия да избързват с някои заключения, с цел да не „ берат позор “ след това. Да бяха изчакали ден-два ", сподели той. 

Не сме се опитвали да прикриваме нищо, изнесохме информация, че има проблем с пътната настилка. Дали това е повода за случая, ще открият способените органи, акцентира Нанков.

" Становището на АПИ за пътната настилка е предадено в Националната следствена работа “. Уведомленията от АПИ ще се окажат 7, а не 5, за премахване на нередности по пътя ", изясни министърът и прикани всички институции да понесат отговорността си за своите дейности или за бездействието си. 

" Защо Българска социалистическа партия не желаеха оставката на общинските управляващи в Своге, доста се приказва за мантинелата, която е в компетенцията на общинската администрация ", попита Нанков. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР