Има напреднали разследвания за корупция срещу политици и набъбват с

...
Има напреднали разследвания за корупция срещу политици и набъбват с
Коментари Харесай

Демерджиев: Политици, включително лидери на партии, се разследват за финансови злоупотреби

" Има напреднали следствия за корупция против политици и набъбват с всеки ден. Сред тях има и водачи на партии, в това число и парламентарно показани ". Това съобщи пред БНР служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Има съществени данни за осъществени нарушавания, свързани с придвижвания на финансови средства, уточни Демерджиев и съобщи, че доста скоро те ще станат ясни на обществото.

" Когато пристигна моментът, в който няма да заплашвам дейностите по следствие, ще разглася и имената им ".

Иван Демерджиев съобщи, че съблюдава обещанията, които е дал при встъпването си в служба, а точно да бъде праволинеен към всевъзможни нарушавания или участия на чиновници от Министерство на вътрешните работи в незаконни схеми.

" Министерство на вътрешните работи се усъвършенства, Министерство на вътрешните работи се чисти, стартира да извършва функционалностите си и стартира в доста по-голяма степан да оправдава упованията на обществото. Министерство на вътрешните работи е институцията, която намира сама нарушителите в своите среди и намира моралните сили да ги показа и изобличи пред обществото ", сподели министърът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР