Има написан текстов проект за промяна на Конституцията. Той ще

...
Има написан текстов проект за промяна на Конституцията. Той ще
Коментари Харесай

Председателят на правната комисия: Има написан текстов проект за промяна на Конституцията

Има написан текстов план за смяна на Конституцията. Той ще се разисква може би идната седмица. Това сподели ръководителят на правната комисия Стою Стоев в предаването " Тази неделя ". 

Конституционни промени фактически мисля, че могат да се случат от това Народно събрание, добави той.

Стою Стоев от ПП-ДБ стана ръководител на правната комисия в Народното събрание - за три месеца. Той ще би трябвало да води депутатите по невероятния път към правосъдна промяна и промени в Конституцията.

Той разяснява и тематиката за основния прокурор. „ Имаше две претенции за отстраняването му от двама разнообразни министри на правораздаването и те бяха отхвърлени по съвсем с единомислещ метод. Но сега, в който първата политическа мощ съобщи, че първи приоритет им е това да отстранят основния прокурор на идващия ден към този момент членовете на Висш съдебен съвет вкараха такова искане. Това е извънредно притеснително и повдига извънредно доста въпроси за фактически огромното политическо въздействие “, уточни ръководителят на правната комисия в Народно събрание. 

Той изясни, че не познава и че позициите му е чувал единствено на чуванията в комисията. 

За номинацията си Стоев изясни, че е получил цялостната поддръжка на всички 64-ма от парламентарната група. На въпрос за какво някой по-опитен не е станал ръководител на правната комисия като Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския или той отговори по този начин: " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е водач и е прекомерно ангажиран, а Йорданова тя е в " Да, България " и е един от главните политически лица. Има и  да пази законопроекти ".

30-годишният новоизбран ръководител правната комисия в съобщи и че татко му няма нищо общо с така наречен „ Подпорна стена “ на Алепу.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР