Има надиграване със съществуващия надзор на Българската банка за развитие.

...
Има надиграване със съществуващия надзор на Българската банка за развитие.
Коментари Харесай

Кирил Петков: До две седмици ще има ново управление на ББР

 " Има надиграване със съществуващия контрол на Българската банка за развиване. В момента има ужасно бавене и недаване на информация. Вярвам, че в идващите две седмици ще влезем с много професионален контрол, ще има промяна и измежду шефовете ". Това уточни пред БНР служебният министър на икономиката . 

По тематиката за Плана за възобновяване и резистентност той разяснява, че ще се намерения още по-широко за най-хубавите и най-евтините способи България да има електричество. 

" Има радикална промяна на концепцията. Възможност за зелена сила по интелигентен метод. Индустриални зони и грантови схеми за бизнеса са двата фиша за Министерството на стопанската система в този проект. Привличайки Европейската капиталова банка като сътрудник в тези фишове, подсигурявам, че който и да е след мен, няма еднолично или чисто административно Министерството на стопанската система да взема решение кой печели парите. Не е важното държавните пари да се дадат на някого, а тези пари да подтикват частни вложения. Държавните пари да бъдат тласък, само че не крайното финансиране. Навсякъде по света се прави по този начин ", добави Петков.

Той разясни, че са значими две неща - " къде отиват парите - да е оптимално дейно, и структурата да бъде такава, че парите да не се крадат ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР