ИМА много звезди, които бързо попадат в светлината на прожекторите

...
ИМА много звезди, които бързо попадат в светлината на прожекторите
Коментари Харесай

Спирали с наркотици, женитба за шеф на стриптийз клуб и работа в магазин за дрехи... нестабилният живот на най-големите отшелници в телевизията

ИМА доста звезди, които бързо попадат в светлината на прожекторите - и шепа които също толкоз бързо излизат от него.

Един от тях е гуруто на отслабването Ричард Симънс, който непринудено се отдръпна от публичния живот през 2014 година и съвсем не е виждан от години.

Ричард обаче разкри, че за жалост е бил диагностициран с рак на кожата тази седмица и се е подложил на процедура, която „ изгори “ кожата му, с цел да се отърве от „ необичайно изглеждащата издутина “ под дясното му око.

Неговото разобличаване идва ден откакто той шокира почитателите, като съобщи, че умира, преди да каже на почитателите си да се любуват на живота си, защото „ всички умираме “.

Уединеният инструктор по намаляване беше постоянно лице по малкия екран, и прочут със своята ексцентрична и обилна персона.

След като се реалокира в Лос Анджелис през 70-те години на предишния век, Ричард демонстрира интерес към здравословния метод на живот и губи над 7-мо място, правейки постоянни изяви в Late Sh...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР