Има много различни причини, поради които мъжете изневеряват. Всичко зависи

...
Има много различни причини, поради които мъжете изневеряват. Всичко зависи
Коментари Харесай

Защо мъжете изневеряват?

Има доста разнообразни аргументи, заради които мъжете изневеряват. Всичко зависи от предишното на индивида, от неговата система от полезности, правила, цели, страхове, стремежи и доста други.
Базови положения, които подтикват мъжа да изневерява:

Отвращение
Страх
Опиянение
Обида
Близост
Временно влюбване

Какво желае мъжът от изневярата?
Мъжът желае да не помни, просто да не мисли за нищо. Живей "за себе си ". Мъжът желае да се усеща като мъж. Да се усети като мъж, а не като чехльо, където дамата команда.

Мъжът желае секс
Точно по този начин – секс. И да не се моли всякога за това. Да, несъмнено, любовницата не незабавно „ скача в леглото “. Но с любовницата има игра. А със брачната половинка сексът би трябвало да бъде „ извоюван “. Значи, не игра, а "услуга "? Мъжът желае да живее, тъй като в живота има повече неща от всекидневие. "Пеперудите в стомаха " не са единствено при младежите. Ако би трябвало да сме почтени на финала, желанията и на мъжа, и на дамата са сходни. И тя желае да живее, и тя желае секс, и тя желае внимание. Но дамата доста по-рядко си признава на глас. Така сме научени. Срамно и обидно е. Културата на обществото ни е такава. Свикнали сме да мислим, че откакто ориста ни е такава – би трябвало да поносим. Но търпението не е решение!
Самата невярност не е казусът. Тя е сигналът, че съществува проблем в двойката. Тя демонстрира, че няма съгласие. Но изневярата не е и решението. Решението е в диалозите и взаимните опити да намерите златната среда. Ако не стане – всеки по пътя към намирането на щастието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР