Има много продукти и техники за оформяне на косата, които

...
Има много продукти и техники за оформяне на косата, които
Коментари Харесай

Пригответе си тази странна маска за коса и ще останете шашнати от действието й

Има доста артикули и техники за оформяне на косата, които могат да я подхранят и да трансформират размера, формата и размера й. Тенденцията през днешния ден е къдравата коса.

Във фризьорските салони употребяват процедури и артикули, които повреждат косъма и заради тази причина, би трябвало да се разчита на естествени артикули.

Ананасът може да направи косата Ви къдрава и се грижи доста добре за нея, в случай че е суха. Това се дължи на мощните ензими, които съдържа, които могат да подобрят здравината на косъма, правейки го да здрав и бляскав.

И това е забавно - Сокът от ананас има имуностимулиращо деяние - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Съставки:
1 литър вода;
Ананас черупки;
1 бутилка спрей.

Как се приготвя:
Вземете една тенджера и поставете в нея вода. Оставете я да ври и по-късно прибавете кората на ананаса. След това, намалете температурата и оставете да къкри в продължение на 5 минути. Нека да се охлади и по-късно прецедете течността, след което я слага в спрей бутилка. Измийте косата си както нормално вършиме и нанесете сместа върху влажна коса. Оставете средството да работи известно време, след което би трябвало да изплакнете косата си. Процедурата би трябвало да се повтаря 4 пъти седмично. В един миг Вие ще получите невероятни къдрици.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР