Има много неща, които може да направим, за да защитим

...
Има много неща, които може да направим, за да защитим
Коментари Харесай

Продуктът, който лекарите никога не слагат в очите си

Има доста неща, които може да създадем, за да защитим здравето на очите си . Например прецизно да посещаваме един път годишно очния доктор, да носим, с цел да се предпазим от нездравословните ултравиолетови лъчи на слънцето и да заобикаляме носенето на контактни лещи в леглото или басейна.
 Сухотата в очите, пълноценният сън и връзката сред тях
Кой е отговорен за сухотата в очите

Има и различен основен фактор

Но има  едно нещо, трансформирало се в табиет за мнозина , което, става известно, е по-добре в никакъв случай да не вършим - въпреки да наподобява като. А точно да не използваме капки за облекчение на зачервените очи. Според експертите сходни лекарства в действителност облекчават, само че казусът е,  могат просто да прикрият признак на съществено заболяване .

Зачервяването може да се дължи на лек проблем като простуда или прахуляк в окото, само че може да е симптом за положение като зараза, глаукома или абразия на роговицата.

Капките за облекчение на алените са ориентирани към кръвоносните съдове, с цел да свият и минимизират появяването им. Временно това връща очите в естественото им положение, само че в действителност те маскират казуса и карат човек да счита, че всичко е наред.
 Снимка 642208

А при избрани болести на очите времето е значителен фактор . Ако не се лекуват, те могат да се влошат и да доведат до затруднения като инфекции, а в крайни случаи даже до загуба на зрение.

Освен това капките могат да причинят и противоположен резултат . Когато действието им изчезне, кислородът се връщат назад през кръвоносни съдове и те се уголемяват и набъбват повече от първичното. Така постоянно хората попадат в клопката на цикъла - очите им наподобяват червени и раздразнени, те употребяват капки за облекчение, само че зачервяването се връща, даже в по-лош вид и те употребяват капките още веднъж. В някои случаи се стига даже до взаимозависимост към медикамента и главният в никакъв случай не се взема решение.
 Напрежението и умората в очите и едно просто предписание, което може постоянно да ни помогне
Болки в очите и 20-секундното предписание, което оказва помощ

Просто, само че дейно

Специалистите поучават вместо капки за зачервени очи, да се употребяват овлажняващи капки , вид " изкуствени сълзи ". И прибавят, че е добре да изберем такива без консерванти, защото са те са най-щадящи към очите, написа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР