Има много начини по които можем да си създадем големи

...
Има много начини по които можем да си създадем големи
Коментари Харесай

Грешните начини по които ползваме микровълновата

Има доста способи по които можем да си създадем огромни проблеми с микровълновата печка. Взривени съдове или отравяния - за множеството от тях знаем и се пазим. 

За това ще ви покажем няколко неща още, които не би трябвало да вършим с микровълновата си фурна, с цел да сме в сигурност.

Какво да не слагаме вътре?

Бебешка храна 

Колкото и да сте изтощени и недоспали, изключително след дълга нощ изпълнена с рева на вашето дребосъче, не прибягвайте до стопляне на млякото му в микровълновата. Заради лъчите на фурната, храната може да бъде неравномерно стоплена, което може да изгори вашето дете, без да разберете.

Замразено месо
 За какво още може да използваме микровълновата фурна, с изключение на за стопляне на храна За какво още може да използваме микровълновата фурна, с изключение на за стопляне на храна
Със сигурност ще останете сюрпризирани, откакто научите за някои потребни функционалности на микровълновата фурна. Може да я употребявате освен...

Знаем, че има бутон " Размразяване ", само че истината е, че микровълновата топли неравномерно, което не е целесъобразно при обработката на месни артикули.

Стиропорени кутии

Да пъхнете стиропор в микровълновата е искрено рисково. Той не трябва да се загрява и евентуално ще се стопи или даже възпламени!

Пластмасови кутии

По същия метод пластмасовите кутии, когато не са направени от устойчив материал, ще отделят нездравословни субстанции и даже може да сте стопят, при загряване.
 Никога не топлете тези храни в микровълновата Никога не топлете тези храни в микровълновата
Микровълновата печка е доста потребна в кухнята, изключително когато вадим нещо от ледник и желаеме да го стоплим, тъй като не ни се хапва ст...

Хартиени опаковки

Хартията може да бъде загрята в микровълновата фурна, единствено в случай че е упоменато на нея, че е направена от подобаващия материал (както са да вземем за пример пакетите с пуканки.) В противоположен случай тя ще се възпламени!

Празна микровълнова

Надали някой е пускал празна микровълнова просто ей по този начин. Много деца обаче обичат да си играят (вероятно поради звънливия тон в края на завъртането.) Внимавайте и следете за това, тъй като по този метод машината може да бъде развалена.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР