Има много начини да покажете на обществеността, че сте изключително

...
Има много начини да покажете на обществеността, че сте изключително
Коментари Харесай

Притежанието на iPhone или iPad е индикатор за богатство в САЩ според икономисти

Има доста способи да покажете на обществеността, че сте извънредно богат. Можете да се носите из града в скъпата кола, да облечете някои фантастично скъпи облекла, да живеете в гигантска къща или да ползвате устройство на Apple като iPhone . iPhone, съществено?Според отчет, оповестен от Чикагския университет и Националното бюро за стопански проучвания, в Съединени американски щати притежаването на iPhone е индикатор , че сте в по-висока данъчна група от други.
Докато действителният доклад не е това, което бихте нарекли „вълнуващо четиво“, той споделя, че въз основата на данни от 2016 година никоя друга марка не е толкоз „предсказуема“, че има висок приход, колкото Apple и по-точно iPhone. Икономистите откриха, че съвсем седем от 10 пъти лице с iPhone има по-високи приходи от другите. С други думи, в Съединени американски щати, притежаването на iPhone ще ви сложи в най-високата четвърт на приход за разнообразни домашен групи. Тъй като данните са от 2016 година, те не регистрират цената от 999 $ на iPhone X, който бе пуснат през ноември 2017 година и може единствено да затвърди статистиката.

Други констатации, употребявайки данните от 2016 година, демонстрират, че с изключение на притежателите на iPhone, тези с Apple iPad (66,9 процента) или с Android телефон (59,5 процента) имат по-голяма възможност да имат „високи доходи“. Икономист, който знае, че човек употребява Verizon като негов безжичен снабдител, може да каже, че този човек има висок приход и е прав 61 % от времето.

За да ви покажем по какъв начин мобилната технология е засегнала американците, още през 2004 година, най-хубавата марка, която предсказваше високите приходи, беше маслото от Land O’Lakes , последвано от соевия сос Kikkoman . През 1992 година най-популярната марка, която разкрива благосъстояние измежду потребителите, е горчицата Grey Poupon , следвана от кино лентата „Кодак“. Днес това към този момент не е хранителен артикул, а софтуерна джаджа.

Вижте листата по-долу за смяната в тези вторични знаци за благосъстояние.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР