Има много хора, които нямат проблем да правят секс на

...
Има много хора, които нямат проблем да правят секс на
Коментари Харесай

Секс на първа среща: Да или не?

Има доста хора, които нямат проблем да вършат секс на първата среща и даже го считат за нещо напълно обикновено, тъй като одобряват сексуалността си без табута и следват инстинктите и желанията си. 

Ако в действителност харесвате човека, с който сте на среща, няма неприятно да предприемете тази стъпка, откакто сте почувствали мощно полово привличане. Ако смятате, че не сте един за различен за съществени връзки, само че има химия, направете го. В противоположен случай постоянно ще съжалявате и ще мислите, че е трябвало да го извършите. 

Друга причина да вършиме секс е, че желаете да се насладите оптимално на тази среща, защото не се притеснявате дали сте съвместими или не, нито дали това е сътрудникът, с който ще споделите остатъка от живота си или не. Ясно ви е, че ви харесва, притегля ви и желаете да живеете за момента.

Да разберете дали сте полово съвместими от самото начало е друга причина, която оправдава да вършиме секс на първата среща. По този метод се заобикалят неприятни изненади. Представете си, че имате връзка от известно време, преминавате крачка напред и тогава се оказва, че въобще не сте съвместими в спалнята. Може да бъде доста разочароващо.

Ако решите да вършиме секс на първа среща, винаги използвайте защитни ограничения, с цел да избегнете освен бременност, само че и полово излъчени заболявания или инфекции, тъй като въпреки всичко не познавате задоволително добре колегата и не знаете интимното му минало.

Като цяло дамите са по-малко склонни да вършат секс на първата среща заради разнообразни аргументи, макар че през последните години обстановката се промени и сега те също одобряват своята половост с доста повече независимост.

Въпреки всичко всяка една дама би трябвало да бъде изцяло наясно, че в случай че индивидът, с който излиза, е заинтригуван от поддържането на сериозна и постоянна връзка с нея, то мнението му най-вероятно ще се промени, в случай че първата среща приключи със секс.

Мъжете са ловци и желаят да се борят за плячката си. Ако я получат без никакви старания, ще пируват една нощ и на другия ден ще тръгнат в търсене на последваща. Колкото по-трудно една жена допусне мъж до себе си интимно, толкоз по-голяма стойност ще има в неговите очи и вероятността той да желае връзки с нея в бъдеще се усилва.

Освен това, ако не вършиме секс на първата среща, можете да ревизирате дали индивидът, с който сте излезли, в действителност се интересува от поддържане на връзка и не желае просто еднократен секс. Всъщност, в случай че просто е желал секс и не го е получил, е по-малък шансът да има втора среща.

Всички тези аргументи могат да бъдат взети поради, когато взимате решение дали ще вършиме секс на първата среща. Важното е да изберете това, което в действителност ви се желае.

С други думи, не би трябвало да се чувствате длъжни да имате полови връзки на първата среща, колкото и индивидът, с който сте излезли, да упорства и да предизвиква това. 

Накратко, най-добре е да слушате тялото и мозъка си и да действате по отношение на тях. Това е единственият метод да си гарантирате, че взимате вярно решение, за което няма да съжалявате. Не би трябвало да се оставяте да бъдете ръководени от непознато мнение.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР