Има много диетични планове, които хората следват за отслабване в

...
Има много диетични планове, които хората следват за отслабване в
Коментари Харесай

Експресна диета за три дни

Има доста диетични проекти, които хората следват за намаляване според от здравето и благосъстоянието си. Но би трябвало да се означи, че това, което може да работи за един човек, не е наложително да работи за друго по сходен метод. Следователно, постоянно е значимо да се консултирате с дипломиран диетолог, преди да предприемете каквато и да е диета.
Един подобен известен хранителен проект, за който всички са говорили, е Военната диета, която дава обещание загуба на тегло единствено за три дни.
Ето какво би трябвало да знаете.
Според диетата, човек може да загуби до 4,5 кг за една седмица. И за разлика от доста други диети, е известно, че е икономична, защото не изисква скъпи добавки и храни. Както подсказва името, диетичният проект е създаден от диетолози, с цел да помогне на бойците да доближат вярното тегло и форма допустимо най-бързо. Нарича се още армейска диета, флотска диета и даже диета със сладолед.
Ето в какво се състои.
Човек би трябвало да съблюдава 3-дневен проект за хранене, последван от 4 почивни дни. През трите дни човек се предизвиква да се храни здравословно, само че да употребява по-малко калории. Този седмичен цикъл се повтаря в продължение на няколко седмици, до момента в който се доближи идеалното тегло, към което се стремите.
Хранителните комбинации са такива, че оказват помощ за изгарянето на мазнини и задействат метаболизма, който подкрепя загубата на тегло. През четирите почивни дни се предлага естествена диета от 1300-1500 калории дневно, състояща се от постни протеини и зеленчуци. Те са с ниско наличие на въглехидрати.
Какво можете да пиете
Въпреки че водата може да се употребява колкото е допустимо повече, изкуствените подсладители би трябвало да се заобикалят. Може да се одобряват и билкови чайове със стевия като подсладител.
 Диета със зелен чай подсигурява -10 кг. Диета със зелен чай подсигурява -10 кг.
Зеленият чай е една от най-здравословните питиета на планетата. Той е зареден с антиоксиданти и разнообразни характерни съединения, които...
Ето какво се състои от примерния проект за хранене:
Ден 1
Закуска - ½ грейпфрут, 1 филийка изгорял самун, 2 супени лъжици фъстъчено масло и чаша чай / кафе
Обяд - ½ чаша фреш, 1 филийка изгорял самун и чаша чай или кафе
Вечеря - 2 филийки от всевъзможен тип месо, 1 чаша зелен боб, ½ банан, 1 дребна ябълка и 1 чаша ванилов сладолед
 Как да се оправим с упорития целулит при придвижване на възрастта Как да се оправим с упорития целулит при придвижване на възрастта
Портокаловата кожа визира до 90% от дамите на някакъв стадий от живота им. Не си единствена! Целулитът е проблем на всяка втора жена. И т...
Ден 2
Закуска - 1 яйце, 1 филийка изгорял самун, ½ банан
Обяд - 1 чаша извара / 1 парче сирене чедър, 1 твърдо сварено яйце, 5 солени крекери
Вечеря - 2 хотдога, 1 чаша броколи, ½ чаша моркови, ½ банан и ½ чаша ванилов сладолед
Ден 3
 6 храни, подобаващи за нисковъглехидратна диета 6 храни, подобаващи за нисковъглехидратна диета
Диетите с високо наличие на протеини и ниско наличие на въглехидрати са все по-предпочитани като средство за обосноваване на отслаб...
Закуска - 5 содени бисквити, 1 комат сирене чедър, 1 дребна ябълка
Обяд - 1 твърдо сварено яйце, 1 филийка изгорял самун
Вечеря - 1 чаша фреш, ½ банан, 1 чаша ванилов сладолед
Не консумирайте никакви храни сред тях.
Вегетарианците и веганите могат да вършат лесни миксове с ядки, леща, тофу и миксове със соя / тофу. Веганите могат да ядат ядки вместо сирене, тофу вместо чедър, соев сладолед и веган извара.
 Как да свалим килограми съгласно зодията Как да свалим килограми съгласно зодията
Всички желаеме да свалим малко насъбрани килограмчета от зимните месеци, които всекидневно и по празниците са цялостни с тежки маси, отру...
Трябва ли да спортувате повече?
Дори ходенето единствено за 20 минути може доста да усили загубата на тегло при диета.
Какви са прогнозите?
Диетата работи на правилото на основаване на калориен недостиг, който оказва помощ за по-бързо намаляване. Няма доста диетични ограничавания, което улеснява спазването им за дребна дълготрайност.
Тъй като обаче се основава на калориен недостиг, той може да сътвори хранителни дефицити, в случай че го следвате в продължение на няколко седмици. Това може да докара и до отмалялост. Така че, консултирайте се с вашия диетолог.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР