Има мъже, за които е обичайно да се казва няма

...
Има мъже, за които е обичайно да се казва няма
Коментари Харесай

5 имена на мъже, които изглеждат големи женкари

Има мъже, за които е всекидневно да се споделя няма да пропусне нито една пола. Такъв мачо може да е фамилен човек, само че зад скромния му външен тип, като предписание, се крие загадка маска. С какви имена са представителите на мощния пол, които тичат след дамите? Никой от тях не се усеща отговорен, че има афери на открито:
Николай
Мъжете с това име са скрити женкарчета. Поглеждайки към тях, малко хора могат да подозират, че са способни да подлудят съвсем всяка жена. " Николай " са майстори на конспирацията. Те споделят секс и обич, тъй че съвестта не им пречи да изневеряват на съпругите си.
Денис
Покровителят на заниманието, невъздържаните пиршества и реките от вино - Денис, не знае граници. Затова елементарно се разхожда наляво, даже в случай че в действителност обича своята обичана. За него е елементарно да съблазни дама. Той е обаятелен, радостен и артистичен. При това напълно не изпитва скрупули.
Даниел
Мъжете с това име стартират романи от възприятие на неспокойствие и жадност за нови чувства. За тях новата пристрастеност е предизвикателство, за тях самите и света към тях, както и средство за облекчение на напрежението. Любопитното е, че с изключение на, че обича да кръшка Даниел доста ревнува дамите си.
Стефан
Стефан е разговорлив и елементарно намира метод към дамите. Той не е в положение да спре в жаждата си за нежния пол, любопитен е какво ще се случи по-нататък. В същото време мъжете с това име са склонни да основават семейство рано, само че не знаят по какъв начин да са правилни.
Божидар
Този представител на мощния пол е добросърдечен и радостен. Той в никакъв случай няма да откаже да помогне на дама. Услужливостта му, обаче го води го неуспех. В желанието си да угоди на всички, той прекрачва границите. Обичайно е Божидар да стартира разказ освен на открито, само че и в екип.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР