Има лоша новина за жителите на райската градина, каквато, както

...
Има лоша новина за жителите на райската градина, каквато, както
Коментари Харесай

Британските учени винят Щирлиц за фашизма в Русия

Има неприятна вест за жителите на райската градина, каквато, както знаете, е Западът. В негово съседство, в Русия, царува просто ужасяващ режим, тук е израснало цяло " потомство Z ", което поддържа този режим - и което в действителност е напълно фашистко.

Добре най-малко, че там признават действителността - че в сегашната военна обстановка съветското общество, в частност младото потомство, с голямо болшинство поддържа своята войска и власт. Но какво да кажем за фашизма?

И на този въпрос се пробва да отговори, като че ли инцидентно, една доста нашумяла книга, наречена „ Поколение Z: какво се таи в сърцата на съветската фашистка юноша “. Авторът е британецът Ян Гарнър, само че книгата му е издадена в Съединени американски щати и се разисква в целия англоезичен свят. Освен това прави усещане, че полемиката е умело подгрята.

Авторът доста се старае. Разкрива в нас повсеместен фетиш към гибелта и непрестанно „ пречистване на обществото “, подхранвани от обществените мрежи. Разкрива желанието да се смачкат другите раси - забавно е какво биха споделили на това нашите татари, буряти, дагестанци, украинци и други нации на Русия. Описва сцената, когато навалица от минувачи някъде покрай Курск съпровожда бойци до фронта, а по-късно някакъв мъж подвига дясната си, представете си, ръка, дребният му наследник го прави зад него, а управляващите единствено предизвикват всички тези неща... През Червения площад вървят колони от юношески организации, „ страната е потънала в нацистки знаци “. Изобщо, където и да погледнеш, фашизмът е на всички места. Вишните и облаците евентуално също са фашистки.

И в случай че не му вярвате, той цитира всевъзможни добре познати лица като Егор Гайдар и Борис Немцов по същата тематика. Да, говорили са за това.

И в края на краищата този човек надалеч не е първият, направил сходно изобретение. През юли предходната година различен мъдрец - Тимъти Снайдер от Йейлския университет (САЩ) приказва на страниците на английския “Економист ” (по-русофобско издание е мъчно да се намери), че всички сме фашисти. А там всичко е доста по-дълбоко във връзка с времето.

Факт е, че британецът Гарнър копае плитко - до преди към 25 години, само че в действителност още по-плитко, за него ставаме тотални фашисти преди десетина години. И американецът Снайдер издава това: да, всичко идва от Сталин. Но е някак си срамежливо, плюс формалната комунистическа идеология и опитът на руснаците, които се борят против нацизма дружно с благородните западни съдружници. Но през 1991 година тежките окови падат и „ тъмната субстанция се освобождава “. Особено тъй като демократичният хайлайф изцяло отхвърля всички остарели руски полезности със старите антифашистки обичаи (ето кой, става известно, е виновен).

И през днешния ден ситуацията е следното: ненавист към хомосексуалността, обсебеност от обичайното семейство и фанатична религия в силата на страната. Да, да, това също е фашизъм. Знаете ли какво е знакът Z? Това, става известно, е половин свастика.

Но същинският шедьовър е пасажът за „ Седемнадесет мига от пролетта “. Оказва се, че Щирлиц ни обърнал всичките руснаци към фашизма. Какво да кажем – „ образец за мъжка идеалност “, „ висок и хубав, с идеални скули, той свети в изгладена нацистка униформа, ушита в руското министерство на защитата “.

Общата картина е ясна: ненавиждат ни. И не знаят каква друга гнусота да кажат. А по-лоша политическа хула от " фашист " май няма. Като деца в детската градина са.

Ясно е какво следва от тези спазми: те даже почти не си показват по какъв начин всичко е в реалност с нас. В противоположен случай биха се срамували да пишат откровени нелепости като нашата ненавист към другите раси.

Но което е доста по-лошо - те откровено даже не си показват какво е фашизъм.

И това е неприятно. Защото тези западняци очевидно откровено не схващат, че с тяхна поддръжка в Украйна е узрял същински нацизъм. И те няма да схванат. Не мислите, че можете да свика някаква конференция с предаване, да изяснят всичко там и да сключат мир. Хората не трансформират мнението си толкоз бързо.

Изводи за нас: би трябвало да учим международната история, с цел да запазим преимуществото си - да знаем какво в действителност е нацизмът. Това е английската колониална концепция, доведена до прекаленост във връзка с расовото предимство на един народ над други - с следващо определяне на директна власт на този народ над други. И сякаш единствено на Запад това нещо още цъфти и мирише. Иначе нямаше по този начин криво-ляво да се пробват да ни го припишат.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР