Има ли водата памет? Как си взаимодействат светлината и водата

...
Има ли водата памет? Как си взаимодействат светлината и водата
Коментари Харесай

Българка е един от най-големите и признати учени в Япония

Има ли водата памет? Как си взаимодействат светлината и водата и оказвали това въздействие върху нашето здраве? Това са единствено част от въпросите, на които проф. Румяна Ценкова и екипът и се пробват да дадат отговор. Тя е професор в университета в Кобе, Япония. Когато преди 20 години печели стипендия и отпътува за Страната на изгряващото слънце, не знае нито дума на японски, а не приказва и добре британски. Ползвала съветски и немски.

- Вероятно двата езика, които сте употребили, не са ви оправяли добре в тази страна?
- Не, само че аз с цялостното схващане, че ще науча два езика отпътувах, дори си бях написала в документите, че желая половин година да изучавам единствено японски и тъкмо по този начин стана. Аз не съм езиковед, аз съм инженер и езиците не са ми първа обич, само че по този начин завърта живота.

След доктурантурата в Кобе Румяна Ценкова става професор в университета в града, където преподава биоизмервания. Връща се всяка година в България, само че този път е с задача. Тя, дружно с известния проф. Люк Монтание – откривателя на вируса на СПИН пред 1983 година, са част от по този начин наречената Световна водна конференция, която за пети път се организира в България. Но за какво точно тук?

- Какво не знаем в действителност българите за минералните води?
- Ние имаме 15 600 извора сега, които се знаят, а типовете сигурно са 15 хиляди, тъй като водата на всички места е друга и си носи печата на мястото, от което извира. Имаме неповторими води, няма две отзиви по въпроса. Моето предпочитание е ги да изследваме всички, с цел да разберем тъкмо какъв брой са неповторими, защо стават. Навремето и римските войски, и немските – всички са се лекували с нашите минерални води.

- Би ли могло България да се трансформира в нещо като възстановителен център на Европа, да вземем за пример?
- Не „ би ли могло “, тя просто би трябвало да се трансформира, би трябвало да стане това.

През 2005 година българката дава нова просвета на света – аквафотомика, която има за цел за разшифрова тайнството на взаимовръзките сред водата и светлината.

- Как въздейства светлината на водата?
-
Ми слънчевата водата... като дребни ни къпеха със слънчева вода, тя е най-здравословното нещо. Светлината... може би най-висшата обич е сред вода и светлина, аз по този начин си мисля, тъй като светлината е цялото електромагнитно поле и водата всмуква всички съществуващи сили, само че по друг метод. Например забележимата светлина е най-неабсорбираната от водата светлина. В този смисъл, в случай че водата всмуква тази забележима светлина, ще е мрачно на всички места, няма да се виждаме с вас, тъй като ние сме 70% вода и цялата тази вода би абсорбирала цялата тази забележима светлина.

Напоследък все по-често водата е описвана като компютър и сходно на него тя помни, има собствен личен програмен продукт и хардуер.

- Подкрепяте ли теорията, че има значение къде се намирала водата, дали да вземем за пример е била в стая с музика или гласове?
- Да, несъмнено, има въздействие. Звукът въздейства върху водата, мястото въздейства. Затова аз считам, че българските води заслужават особено внимание, тъй като те са навръх това място на Земята и въздействие оказва освен това от кое място извират, какъв е минералният състав, само че въздействие оказва на какво географско състояние се появяват и кои хора ги пият. Аз да вземем за пример желая да хапвам мед от България и нормално по този начин върша и се връщам с български мед, тъй като в него са българските билки и считам, че на моята водна система най-добре въздействат български неща.

- Някакви потребни препоръки за ежедневния банкет на вода?
- По малко, само че постоянно. И друга вода, само че която ви е вкусна, не която най се продава или купува. И слънчева вода е доста хубава. -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР