Има ли в живота ви хора, които сякаш ви е

...
Има ли в живота ви хора, които сякаш ви е
Коментари Харесай

Кои са 10-те типа сродна душа? Срещали ли сте ги?

Има ли в живота ви хора, които като че ли ви е писано да срещнете? Връзката ви с тях е мощна през цялото време, чувствате се в сигурност към тях. Те като че ли ви познават, от време на време по-добре от самите вас. Те са към вас в най-важните моменти. Те са сродните ви души.

Мнозина считат, че сродната душа е единствено сътрудник, брачен партньор, брачна половинка. Но в действителност има доста видове сродни души, всеки от които със своята значима роля в живота ви.

Типове сродна душа

1. Душевни сътрудници
Сродните души, които са ви като сътрудници, са хора, които са ваша поддръжка и опора. Познават ви в дълбочина - и мощните, и слабите ви страни. Те ви оказват помощ да се развивате, направляват ви, дават ви препоръки с единствената цел да се превърнете в една по-добра своя версия. Душевният ви сътрудник може да е половинката ви. Може да е родител, брат, сестра, братовчед, комшия, сътрудник. Може да го познавате неотдавна или да е бил до вас през целия ви живот.

2. Душевни връзки
Душевната връзка е чувство , което изпитвате незабавно. Може да е към човек, животно, даже предмет. Необяснимо мощно привличане, чувство за познатост, асоциация, която не можете да дефинирате.

3. Сродна душа от минал живот
Връзката със сродната душа от минал живот мъчно може да се изясни. Но тя се усеща незабавно , като че ли е дълбока и детайлна. Всеки в предишното тези две души са споделили безчет мигове и обстановки дружно. Този вид връзки са доста мощни. Хората като че ли усещат насъбраната сила, която ги зарежда и обгръща.

4. Кармични сродни души
Когато чуете за карма, може би у вас се разсънват отрицателни асоциации. Като нещо, което ще ви връхлети вследствие на дейностите ви. Но кармата е просто сила, която създавате при общуването си с другите. Кармичните сродни души ви оказват помощ по време на значими процеси в живота , по време на житейски уроци и даже неприятни обстановки. Те са като че ли там, с цел да ви оказват помощ да прогледнете и да се поучите.

5. Романтични сродни души
Когато сте с някого в любовна връзка, той/ тя може да е или да не е вашата. Романтичната не е просто човек, който ви обича и който вие обичате. Той/ тя е човек, който ви оказва помощ да израствате, разбирате се без думи, развивате се дружно, градите и се учите един от различен .

6. Пламъци близнаци
Много любопитно комбиниране, което значи една душа, разграничена в две тела . Според известната доктрина пламъците близнаци взаимно се учат, израстват, лекуват. Имат неповторима и извънредно мощна връзка. Сякаш не сте цели без този човек.

7. Приятелски сродни души
Както към този момент стана ясно, сродната душа не е наложително обвързвана с сантименталния аспект на живота. Приятелските сродни души са тези, в чиято компания се чувствате удобно . Те са до вас, с цел да ви поддържат, забавляват и оказват помощ. Може да не се виждате постоянно, само че когато това стане, все едно сте се разделили преди секунди.

8. Сродни души, събрани в фамилии или групи
Понякога сродните души са част от група. Може да е семейство, може да са сътрудници или почитатели на избрана идея. Тази връзка може да е дълбока и мощна, многостранна. Но може и да е мощна, само че единствено в един аспект - хората, членуващи в екоорганизации или спасяващи животни и така нататък Сродните души в група са най-силни, когато би трябвало да се изправят против предизвикателство .

9. Сродни души съгласно събитията
Сродните души, които се схващат доста добре, постоянно са минали през едни и същи прекарвания. Тази връзка постоянно е краткотрайна и не е продължителна . Пример за нея са две майки, които имат дребни деца на една и съща възраст. На детската площадка те се схващат съвършено, тъй като споделят едни и същи възгледи за живота и възпитанието. Но когато децата пораснат, внезапно тази връзка посред им може да изчезне.

10. Духовни учители
Духовните учители са хора, които като че ли Съдбата ви е изпратила . Те се появяват в основни моменти, с цел да внесат смяна, да ви оказват помощ да се излекувате и така нататък Те са хора с опит и познания, които ви насочват, на които се доверявате в сложни моменти.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР