Има ли по-подходящо време за грим експерименти от партито за

...
Има ли по-подходящо време за грим експерименти от партито за
Коментари Харесай

Новогодишен грим за всяка зодия

Има ли по-подходящо време за грим опити от празненството за Нова Година? Ето какво да изпробвате, според от отличителните черти на вашия знак съгласно MissBloom:

Овен
Смелите Овни имат потребност от грим, който да добавя огнения им характер. Защо не изпробвате монохромен грим в оранжево, при който топлите подтонове обгръщат клепачите, скулите и устните? Неочаквано, само че и елементарно за осъществяване!

Телец
Стабилните, практични Телци имат потребност от макиаж в земни тонове, който да пасне на земната им персона. Заложете на опушен грвим в кафяво с непрозрачен финиш и семпли уснтни в физически цвят.

Близнаци
Вероятно очаквате, че ще ви препоръчаме грим в най-малко два цвята, нали? По-скоро заложете на нещо блестящо, ослепително и съчетано с тъмни цветове. А най-после завършете с устни, оцветени с матово червило.

Рак
За буйните Раци блясъкът идва под формата на голяма доза брокат. Заложете на сенки с едри глитърни частици и ги съчетайте с класическа очна линия. Ако пък в действителност сте подготвени да отидете надалеч с този грим опит, прибавете и по-едър брокат върху клепачите.

Лъв
Естествено че комбинацията от алено и златно е непокътната за Лъвовете. Ако желаете всички погледи да са вперени във вас (отново!), изберете внимателно опушен взор с доста златни сенки и съвършено нанесено алено червило.

Дева
Нежните и почтени Деви имат умеенето да споделят всичко с един взор. Именно върху него би трябвало да се концентрират! Подчертайте слепачите с блестящи светли сенки, като не забравяте вътрешния ъгъл на окото. Нанесете и хайлайтър, с цел да уловите светлината върху най-изпъкналите зони на лицето.

Везни
Графичната очна линия е съвършена за Везните. Все отново, това е знакът на салдото, а никой грим не го изисква толкоз, колкото точно нанесената очна линия. Оставате останалата част от грима оптимално семпла, с цел да могат всички да се концентрират върху погледа ви.

Скорпион
Ако някой може да наподобява зашеметяващо секси с трагичен опушен взор, то това сте вие, Скорпиони! Не забравяйте да очертаете клепачите с най-тъмната очна линия, която можете да намерите, а по-късно продължете с черни сенки с непрозрачен финиш. Разбира се, устните би трябвало да останат “голи”.

Стрелец
Смелият макиаж с доста металик в основната роля е изцяло подобаващ за свободолюбивите Стрелци. Заложете на мекото, нежно бронзово, което нанесете и върху устните.

Козирог
Козирозите са традиционалисти, по тази причина гримът им за Нова година би трябвало просто да бъде изискан. Опушеният взор в нежни, земни цветове е най-хубавият избор. Не забравяйте телесно червило върху устните.

Водолей
Водолеите са чисто и просто трендсетъри – те обожават да разчупват порядките. Блестящите клепачи с glossy финиш, които нашумяха тази година, за съвършен метод да покажете изобретателната си страна.

Риби
За развихреното въображение на Рибите са опушените очи в нюансите на сивото и синьото. Съчетайте ги с доза сребърен искра в центъра и вътрешните ъгли на клепачите и не забравяйте да подчертате миглите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР