- Има ли опасност светът и нашата страна да бъдат

...
- Има ли опасност светът и нашата страна да бъдат
Коментари Харесай

Ексклузивно за razkritia.com! Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Роботите и изкуственият интелект няма да ни унищожат! Чакат ни тежки катаклизми - земетресения, наводнения и изригвания на вулкани (ТРЕТА ЧАСТ)

- Има ли заплаха светът и нашата страна да бъдат покосени от нова пандемия, както това стана през 2020 година? Изобщо какви са Вашите прогнози за здравето на хората? Има ли вяра за пробив в лекуването на неизлечими заболявания?

- Очаквам изкуственият разсъдък и роботите да намерят основно приложение в медицината. Аз и преди съм казвала, че една от най-тежките и обществено значими заболявания - ракът, ще остане в историята, ще бъде намерено в околните години доста ефикасно лекарство за онкологичните заболявания, а кръвните проби безусловно за секунди ще дават информация къде в тялото ни се развиват ракови и туморни формирания. Лекарите ще стигнат до там най-накрая да си подадат ръка с различната медицина, ще се научат да лекуват редом болките на душата и на тялото. Съществуват едни кафяви водорасли, които виреят в Бяло море - тяхната съставна част ще бъде внедрена в новия медикамент за лекуването на онкологичните болести. С помощта на изкуствения разсъдък ще се решат проблемите със зрението и с двигателната система, доста хора, които досега са парализирани, ще имат късмет да проходят. Очаквам да се откри лек за аутизъм, деменция, за хормоналните проблеми и за имунните заболявания. Една от компаниите, които и сега създава добавки въз основата на кафяви водорасли, ще записва напредък. В момента към нея работи цяла академия, под управлението на основателя на тези артикули -  Анатолий Петров, където голям брой готови хора се трудят, а с помощта на сериозна мрежа от дистрибутори, плодовете на техния труд ще доближава до от ден на ден хора по света.

 

- Разкажете повече за тези кафяви водорасли.

- Все повече хора ще се допират до чудодейните артикули и в бъдеще те ще бъдат приети като една от терапиите на най-тежкото заболяване - рака. Ще има качествено лекуване, прието в световен мащаб, основано на кафявите водорасли от Бяло море. Ще се организира още и лекуване със стволови кафези, както и кръвни проби, с които за секунди ще се открива какво се развива в нашия организъм и то ще бъде стопирано.

 

- А ще бъдем ли пощадени ние българите от естествените стихии?

- България е богоизбрана земя, само че в световен мащаб ще се сблъскваме с тежки катаклизми - трусове, наводнения, изригване на вулкани и други стихии. Определено тази година ще бъде разтърсваща, само че тук е мястото на изкуствения разсъдък и роботите, които ще влязат в деяние. Те авансово ще дават информация с цел да избавят колкото се може повече човешки животи. Онова, което е непостижимо за индивида, изкуственият разсъдък ще дава “първа помощ ” за попречване на бедствия и нещастия. В България би трябвало доста съществено внимание да се обърне на укрепването на дигите и язовирите. Нужна е сериозна човешка интервенция под формата на вложения, с цел да предотвратим свлачищата и да не се сблъскваме с спешни обстановки.

 

- Можем ли да поднесем въпреки всичко един по-оптимистичен за българите край на днешната ни среща?

- Няма нищо постоянно и би трябвало да сме подготвени за същинските промени, които идват за положителното на нашата прелестна татковина България, Бог е обич, обичайте се, подкрепяйте се и дано българите бъдем постоянно дружно, тъй като дружно сме по-силни. Нека създадем едно прелестно място за живеене – нашата татковина!

Източник: svobodnoslovo.eu

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР