Има ли нов незнаен мъж, пленил сърцето на красивата водеща

...
Има ли нов незнаен мъж, пленил сърцето на красивата водеща
Коментари Харесай

Виктория Петрова и Красен Кралев са разделени? Той е под карантина, тя - не

Има ли нов неизвестен мъж, завладял сърцето на красивата водеща на bTV новините - Виктория Петрова? Питаме се това, тъй като към този момент сме сигурни, че подобен има, откакто синеоката красавица се появи през вчерашния ден вечерта на дребния екран за следващата си новинарска емисия в компанията на Юксел Кадриев, написа woman.bg.

До този миг из коридорите на малкия екран само се шушукаше, че тя и министърът на младежта и спорта Красен Кралев към този момент не са дружно. Изглежда този слух беше доказан през последните дни. С появяването си на екрана Петрова удостовери съмненията на феновете, че към този момент не дели един покрив с Кралев. Това се случи часове, откакто всички научихме през вчерашния ден, че министърът е изолиран за домашно лекуване, защото е дал позитивна проба за ковид.

Това несъмнено значи, че в случай че бяха дружно, Виктория също щеше да е под карантина и на нейно място щяхме да забележим друга телевизионна звезда. Пременена в розово, новинарката остави на сътрудника си да заяви вестта, че резултатът от тестът за Ковид-19 на " обичания ѝ " Красен Кралев е с позитивен резултат.

През август 2008 година Петрова се омъжва за оператора Добромир Иванов, само че през 2010 година той я изоставя поради танцьорка от балет „ M Dance “. През 2011 година стартира връзка със спортния коментатор Петър Бакърджиев, само че двамата се разделят. Спортният министър и очарователната водеща се появиха за първи път дружно на публично събитие през 2015 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР