Има ли начин да надхитриш крадци и да си уговорите

...
Има ли начин да надхитриш крадци и да си уговорите
Коментари Харесай

Магазинер в Белгия уговори обирджии да се върнат по-късно

Има ли метод да надхитриш крадци и да си уговорите прецизен час, в който да бъдеш обран? Белгиец потвърди, че това е изцяло допустимо.

15 ч. следобяд. В магазина за електронни цигари на Дидие нахлуват петима младежи и вършат опит да го оберат. В продължение на 14 минути, продавачът води договаряния с тях и съумява да ги убеди, че в този момент не е най-хубавия миг да бъде обран.
Дидие, продавач: Казах им, че са пристигнали прекомерно рано и че в този момент мога да им дам към 1000 евро. Посъветвах ги да се върнат към 18:30, когато ще имам доста повече оборот.
За всеобща изненада, крадците се съгласяват да се върнат по-късно. Междувременно продавачът вика полиция. Самите служители на реда не имат вяра, че групата ще върне в уречения час.
Дидие, продавач: Бях уверен в две неща - аз съм доста добър търговец, а те не бяха изключително умни.
В края на работния ден в офиса на Дидие на пост стоят служители на реда. Не след дълго петимата кандидат-крадци се връщат за обещаните 2-3000 евро. Вместо това са задържани, а белгийските медии бързо им лепват прозвището " най-глупавите обирджии в страната ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР