Има ли момиче, което никога не е мечтало да се

...
Има ли момиче, което никога не е мечтало да се
Коментари Харесай

Искате ли да бъдете като Меган Маркъл? Ето списък на нещата, които тя пожертва, за да се омъжи за принца

Има ли момиче, което в никакъв случай не е мечтало да се срещне с очарователния си принц? Меган Маркъл съумя да го направи макар обстоятелството, че тя идва от нормално семейство, че е била омъжена преди и че някогашният й брачен партньор съобщи, че в никакъв случай няма да срещне по-добър от него. Както виждаме, той изцяло бърка. Но да бъдеш формален член на кралското семейство значи, че Меган в този момент би трябвало да следва избрани правила и ограничавания.

 Искате ли да бъдете като Меган Маркъл? Ето лист на нещата, които тя пожертва, с цел да се омъжи за принца Instagram

Ето какви промени би трябвало да направи Меган, с цел да стане брачната половинка на принца:

Без повече профили в обществените мрежи

Всички профили на Меган Маркъл в обществените мрежи изчезнаха 4 месеца преди брака й с принц Хари. Официалното известие на двореца Кенсингтън споделя, че Меган е признателна на всички почитатели и че изтрива своите профили в Twitter, Instagram и Фейсбук, тъй като " не ги е употребила от много време ".

Вероятно същинската причина за това решение се крие в неизказаното предписание за членовете на кралското семейство, които се появяват в обществените мрежи. И тази възбрана звучи напълно разумно, в случай че я считаме за мярка за сигурност. Въпреки това, не е мъчно да намерите старите фотоси на херцогинята в интернет.

Селфитата са неразрешени

Меган Маркъл ще би трябвало да не помни за селфитата, защото кралицата не утвърждава тези безобидни и занимателни фотоси. Бабата на принц Хари счита селфитата за " странни " и " объркващи ".

Между другото, Меган наскоро е трябвало да откаже да си направи селфи с един от почитателите си, като е трябвало да изясни, че към този момент не й е разрешено. Но никой не не разрешава хората да се снимат с восъчните фигури на членовете на кралското семейство.

Без подписи

Членовете на кралското семейство споделят с почитателите си, само че не оставят подписи от съображения за сигурност. Подписите могат елементарно да се фалшифицират и да се употребяват за лични злонамерени цели.

Меган ще би трябвало да следва това предписание. Тя и принц Хари към този момент го нарушават един път преди брака си, когато Меган остави своя автограф върху пощенската картичка на 10-годишната Кайтлин Кларк. Меган даже рисува сърце и усмихнато лице за нея.

Ограничения върху облеклата и грима
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР