Има лекари от Александровска болница, които не са пожелали да

...
Има лекари от Александровска болница, които не са пожелали да
Коментари Харесай

Д-р Борис Богов: Лекари от Александровска болница са отказали да се ваксинират

Има лекари от Александровска болница, които не са поискали да се имунизират. Има и пациенти, които са отказали да се имунизират с " Астра Зенека ". Това съобщи шефът проф. Борис Богов.
" Александровска болница вкара стратегия за постковидно лекуване на пациенти с затруднения. Това са хора, които са преболедували коноравируса, а след това също имат недоволства след изписването или домашните условия. Достъпна е и за хора, които не са правили тест, само че са преболедували със признаци сходни на ковид. Няма други вируси с изключение на ковид. Останалото са единични случаи. По постковидната стратегия има записани хора до края на март. Най-често има белодробни затруднения след ковид, има бъбречни затруднения и други. Всичко това ще бъде гратис досега на рехабилитацията. Над 30 % са постковидните пациенти с затруднения. Ние лекуваме с антибиотици, килсородотепария и други ", уточни той.

Богов разкри, че напълно скоро е изцяло евентуално да има нови разновидности на ковид. " Британският е по-заразен, само че се кара по-леко. Няма по какъв начин в прилежащите страни като има от новия вариант, тук да не пристигна. Очаквам това да стане след две седмици. Вярвам, че в случай че хората съблюдават всичко - вървят с маски и така нататък, ще минем леко и през третата вълна. Доста по-леко от ноември ", безапелационен бе медикът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР