Има конкретни обвинения, които са пълни глупости. Случаят със съдията

...
Има конкретни обвинения, които са пълни глупости. Случаят със съдията
Коментари Харесай

Шпионинът Николай Малинов има среща със Сергей Лавров

Има съответни обвинявания, които са цялостни нелепости. Случаят със съдията е разнищен от българската правосъдна система, казусът с ордена е цялостна измислица - нямам пари към този медал, а казусът с разпределение на публични пари също е цялостна нелепост - нямам никакъв достъп към такива и не съм имал нито от страната на бизнеса, нито от страната на служителите, които разпределят пари.

Това съобщи упрекнатият в шпионаж Николай Малинов, представен от БГНЕС.

“Твърденията на българската правосъдна система са, че изказванията на американските управляващи, са цялостни нелепости, и в случай че имат някакви доказателства би трябвало да ги дават ”, посочи той. Малинов сподели, че отпътува за Русия, тъй като желае да получи способена правна експертиза от хора, които схващат от интернационално право, “защото тук няма такава ”, посочи той. Той сподели, че в никакъв случай не е ходил в Съединени американски щати и не е имал проекти да го прави. “За Русия ще хвърча през Турция и се връщам в неделя. Нямам възбрана да напущам страната ”, сподели още той.

Коментира, че на следващия ден има среща в Москва с външния министър на Руската Федерация Сергей Лавров.

Пред медии Малинов съобщи, че отпътува за Русия, с цел да приказва „ с другари “ и да обсъдят какви дейности да бъдат подхванати.

Николай Малинов съобщи, че към този момент търпи наказания, откакто името му попадна в забранителния лист по закона „ Магнитски “. Блокирани са  всичките му банкови карти, както и някои сметки. В същото време е имало проблем с регистрацията в Централната изборна комисия на четворна коалиция, в която взе участие „ Русофили “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР